Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aile Okulu seminerleri Pursaklar’da başladı

Pursaklar Belediyesi ile İlçe Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Aile Okulu seminerleri başladı.     Aile kavramı ve mutlu bir hayat sürmek için dikkat edilmesi gereken konularda önemli bilgilerin verildiği seminerlere...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2014 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2014 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aile Okulu seminerleri Pursaklar’da başladı
Pursaklar Belediyesi ile İlçe Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Aile Okulu seminerleri başladı.

    Aile kavramı ve mutlu bir hayat sürmek için dikkat edilmesi gereken konularda önemli bilgilerin verildiği seminerlere hanımlar yoğun ilgi gösteriyor. Her hafta cuma günleri Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi ile Nezaket Hanımevi’nde düzenlenen Aile Okulu’nda bu hafta 'İslam’da Aile Olma Bilinci' konusu işlendi.

    'Bir Yastıkta 40 Yıl' temalı aile okulundaki seminerde konuşan Müftülük Vaizesi Sefa Saygılı, aile bilincini ayet ve hadisler ışığında anlattı. Kadın ve erkeğin evlilikte birbiri üzerindeki haklarına da değinen Saygılı, "Birbirimize karşı hem saygı hem de sevgi davranışı göstermeliyiz. Hoşgörü ve merhameti elden bırakmamak gerekiyor." dedi.

    Programa katılan hanımların sorularını da cevaplayan Sefa Saygılı, aile okuluna katılmanın önemli oluğunu belirtti. Programa katılan hanımlar ise kendilerine sunulan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.