Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aidat borcu olan esnafa yapılandırma uyarısı

Adana Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık, oda aidat borçlusu esnaf ve sanatkârları indirimden yararlanmaya çağırdı. Birlik Başkanı Kazım Barışık, kanun gereği meslek odalarına kayıtlı, oda aidat borçlusu esnafların, Torba...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aidat borcu olan esnafa yapılandırma uyarısı
Adana Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık, oda aidat borçlusu esnaf ve sanatkârları indirimden yararlanmaya çağırdı.

Birlik Başkanı Kazım Barışık, kanun gereği meslek odalarına kayıtlı, oda aidat borçlusu esnafların, Torba Yasa olarak bilinen 6552 sayılı Kanun’dan yararlanmaları için, 30 Kasım 2014 tarihine kadar bağlı bulundukları meslek odalarına müracaat edip, hesaplamalarını yaptırmalarını istedi.
Barışık, "6552 sayılı (torba) kanun ile ilgili yapılan, esnaf ve sanatkârlar teşkilatımızı ilgilendiren düzenleme genelgesi Birliğimize de iletilmiştir. Söz konusu kanuna göre aidat borcu olan esnaf ve sanatkârlarımızın, bağlı oldukları meslek odalarına 30.11.2014 tarihine kadar gelerek hesaplama yaptırması menfaatlerine olacaktır. İşlem yoğunluğu göz önüne alınarak esnaflarımızın son güne kalmadan ilgili meslek odalarına müracaat etmelerini önemle rica ederim. Ödenmeyen borçlarından dolayı Oda aidat borçlusu tüm esnaf ve sanatkârlarımızı, mağduriyet yaşamamaları için yapılandırmadan yararlanarak borçlarını ödemeye davet ediyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.