Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AGED Öğretmenler Günü'nü kutladı

Aydın Gönüllü Eğitimciler Derneği (AGED) 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. Aydın Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte konuşan AGED Başkanı Cahit Özenver, son zamanlarda yaşanan dershane tartışmalarını ve eğitime yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AGED Öğretmenler Günü'nü kutladı
Aydın Gönüllü Eğitimciler Derneği (AGED) 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Aydın Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte konuşan AGED Başkanı Cahit Özenver, son zamanlarda yaşanan dershane tartışmalarını ve eğitime yapılan yatırım ve faaliyetlerin önünün kesilmek istenmesini anlayamadıklarını söyledi. Dernek olarak eğitime katkı yapacak he türlü hareketi desteklemekten yana olduklarını belirten AGED Başkanı Özenver, “Sebebi ne olursa olsun eğitimin muhkem ve özgürlüğüne halel gelmemesini temenni ediyoruz.” dedi.

Öğretmenlerin bir gülük kutlama ile haklarının ödenmeyeceğini, her zaman hatırlanması gerektiğini belirten eğitimci yazar Zülfü Gökçe, öğretmenlerin öğretmeden çok eğitme ve bunu hayata geçirmeleri gerektiğini vurguladı. Gökçe, “Yeni Fatihlerin yetişmesi görevi öğretmenlerimizindir.” diye konuştu.

Gecede, geçen yıl vefat eden Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenlerinden Cengiz Kızıltan’ın eşi Zübeyde Kızıltan’a vefa ödülü verildi. Duygulu anların yaşandığı gecede, gözyaşlarını tutamayan Zübeyde Kızıltan, kendisini hatırlayan eğitim camiasına teşekkür etti. Gecede Çemberlitaş FKM tiyatrosunun oynadığı 'Ali Öğretmen' adlı oyun büyük ilgi gördü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.