Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AGD, yaz kurslarına başladı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Manavgat Temsilciliği ilçede yaz kurslarına başladı. AGD Manavgat Temsilciliği, 20 Temmuz-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek 6 haftalık kursta, başta dini dersler olmak üzere çeşitli sosyal etkinler...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2015 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2015 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AGD, yaz kurslarına başladı
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Manavgat Temsilciliği ilçede yaz kurslarına başladı. AGD Manavgat Temsilciliği, 20 Temmuz-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek 6 haftalık kursta, başta dini dersler olmak üzere çeşitli sosyal etkinler düzenledi.

AGD, 6 hafta sürecek olan kursta ahlaki ve manevi eğitimin yanı sıra yüzme, gezi, piknik ve yarışmaların olacağı sosyal-kültürel faaliyetler de gerçekleştirileceği kaydedildi. AGD Manavgat Temsilcisi Mehmet Gayretli yaptığı açıklamada, her sene olduğu gibi bu senede eğlenceli öğrenme teknikleriyle yaz kurslarına başladıklarını söyledi. Gayretli, şunları kaydetti: "Öğrencilerimiz etkinliklerle hem tatil yapacaklar hem de Kur’an-ı Kerim ve temel dini eğitimler alacaklar. Yaz etkinlikleri içerisinde Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma, ezan okuma, siyer, Esmaül Hüsna, ilmihal, örnek şahsiyetler, peygamberler tarihi, İslam coğrafyası ve temel dini bilgiler ile deneme sınavı gibi yarışmalarla öğrencilerimize birçok sürpriz hediyeler beklemekte. 6 hafta sürecek yaz etkinliklerimiz Manavgat İmam Hatip Lisesi okul binasında düzenlenmektedir. Her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir ilgiyle karşılaştık."

Gayretli, kurslarına 200 erkek ve kız öğrencinin kayıt yaptırarak eğitime başladığını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.