Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afşin ilçesinde MHP seçim bürosu açıldı

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde MHP seçim bürosu açılışında Kahramanmaraş milletvekili aday tanıtımı yapıldı. MHP Afşin ilçe başkanlığı seçim bürosunun açılışına MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, MHP Kahramanmaraş...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afşin ilçesinde MHP seçim bürosu açıldı
Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde MHP seçim bürosu açılışında Kahramanmaraş milletvekili aday tanıtımı yapıldı. MHP Afşin ilçe başkanlığı seçim bürosunun açılışına MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, MHP Kahramanmaraş milletvekili adayları ve partililer katıldı. İl Başkanı Süleyman Öner, Türk milletine hizmet için geldiklerini belirterek "Biliyoruz ki yolumuz çetin, uğraşacağımız gayeler şiddetlidir ama yine biliyoruz ki inanmış insanlar için, birbirine kenetlenmiş yürekler için aşılmayacak zorluk yoktur. Yine biliyoruz ki Allah inananlarla beraberdir." dedi.

Sevdalarının Türkiye ve Türk milletinin değerleri ve onuru olduğunu ifade eden Öner, “Tarih şahittir ki Meclis'te, meydanlarda, emekçinin ve mağdurun yanında olduk. Göz boyayan ekonomi rakamlarının yanında olmadık. Gerçek enflasyonun ne olduğunu, insanımızın cebine giren parayla altına giden borç yükü arasındaki dengesizliği gördük, gösterdik, anlattık. Afşin’de 3 dönem belediye namına iş yapılmadı. Cumhurbaşkanı tarafsızlık yemini etti ama kaçak sarayda muhtarları ağırlayıp siyasete bulaştırıyor. Bizler, AK Parti’nin ötekileştirmelerine, yuhalatmalarına, intikam çığlıklarına, kefenini giyip gelen ihalecilerine karşı hazırlanan danışıklı dövüşleri gördük ve halka çirkinliği gösterdik. Hesaplarını bozduk. İktidarlarını da başkanlık hesaplarını da bozacağız." dedi.

'HESAP SORMANIN VAKTİDİR'

Herkesin olan olayların farkına vardığını belirten Başkan Öner: Kahramanmaraşlı her şeyin farkında artık ders verme zamanı geldi. Allah’ın izniyle 13 yılın hesabını soracağız. Hedefe ve başarıya kilitlenerek yola çıktık. Sizlerin desteğiyle emin olun; hırsızlardan, ayrıştıranlardan bunun hesabını inşallah soracağız. Milletvekili çıkarması zor olan sayısal oranları düşük olan değerli partililere sesleniyorum. Kendi partinize verdiğiniz bir oy bu hırsızlara 3 oy, 4 oy olarak gidecektir. Amma Milliyetçi Hareket Partisi'ne vereceğiniz bir oyunuz bu ülkeyi bu hale getirenlerden, ayakkabı kutularında para saklayanlardan, para sayma makinelerini yatak odalarında saklayanlardan ve Afşin’e 13 yıldır bir hizmet getiremeyenlerden hesap sormanın vaktidir, zamanıdır ve fırsatıdır." dedi.

MHP'nin adaylarının tertemiz bir yapıya sahip olduğunu belirten Öner, hiç birinin ne yolsuzluk ne hırsızlıkla alakası olmadığını belirterek helalinden ekmek yiyen insanlar olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası MHP Afşin seçim bürosunun kurdelesi kesilerek açılışı gerçekleştirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.