Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aday adayı ata bindi, 500 kişiyle çarşı merkezinde yürüdü

Mersin’in Tarsus İlçesinde 1992-1994 yılları arasında ara seçim döneminde Doğru Yol Partisi'nden Bağcılar belde belediye başkanlığı yapan Mehmet Bolat, çarşı merkezinde ata binip, CHP ilçe binasına yürüyüp aday adaylığını açıkladı.CHP’den...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aday adayı ata bindi, 500 kişiyle çarşı merkezinde yürüdü
Mersin’in Tarsus İlçesinde 1992-1994 yılları arasında ara seçim döneminde Doğru Yol Partisi'nden Bağcılar belde belediye başkanlığı yapan Mehmet Bolat, çarşı merkezinde ata binip, CHP ilçe binasına yürüyüp aday adaylığını açıkladı.

CHP’den Tarsus Belediye başkan aday adayı olan Mehmet Bolat, makam mevkiinde önce altı davul çaldırdı.
Ekibiyle halaylar çeken Mehmet Bolat, Doğru Yol ve Demokrat Partiyi temsil eden Kıratla bir süre yürüdü. Bolat bir süre sonra çarşı merkezinde ata bindi. Alkışlar arasında atla beraber kentin en işlet caddesinde yürüyen Bolat, yaklaşık 500 kişilik ekibiyle renkli görüntüler oluşturdu. Görenlerin şaşkınlığa uğradığı atlı yürüyüşte zaman zaman trafiğin tıkandığı görüldü. At üzerinden Tarsusluları selamlayan Mehmet Bolat, CHP Tarsus İlçe binasının önüne geldi. Attan inen Bolat’ı CHP İlçe Başkanı Ali İlk ile partililer karşıladı. İlçe Başkanı Ali İlk, Mehmet Bolat’a sarılarak, parti rozeti taktı. Daha sonra Bolat ilçe başkanı İlk ile birlikte partiye çıktı.

Partililere hitaben bir konuşma yapan Bolat, yıllardır merkez sağda siyaset yaptığını belirterek, bundan sonra merkez solda siyaset yapacağını söyledi. Bolat, “Sizler bana gönlünüzü açtınız. Beni bağrınıza bastığınız için sizlere teşekkür ederim. Biliyorsunuz ben yıllardır merkez sağda siyaset yaptım. Bir dönem de belediye başkanlığı görevinde bulundum. Buraya gelirken de daha önce siyaset yaptığım arkadaşlarla görüşerek onların izinlerini aldım. Sizlere bu arkadaşlarımın ruhunu ve yüksek selamlarını getirdim. Savaşımız mübarek olsun.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.