Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da gökyüzü şenleniyor

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) tarafından organize edilen 4. Adana Uluslararası Yamaç Paraşütü Festivali 26-27 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. AHAS Başkanı Güner Akkaya,...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da gökyüzü şenleniyor
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) tarafından organize edilen 4. Adana Uluslararası Yamaç Paraşütü Festivali 26-27 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AHAS Başkanı Güner Akkaya, festivale Bulgaristan, Yunanistan ve Almanya’dan da sporcuların katılacağını, yerli yabancı toplam 120 sporcunun festivali renklendireceğini söyledi.

Kabasakal Köyü Rüzgarlı Tepe Mevkiindeki festivale tüm Adanalıları davet eden Güner Akkaya, festivalde vatandaşları hafif uçaklar ve 2 kişilik paraşütlerle gökyüzüyle buluşturacaklarını açıkladı.

Festivale verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür eden Güner Akkaya, “Sayın başkanımız her zaman bize büyük destek veriyor. Kendisinin bize verdiği destek sayesinde yurt içi ve yurt dışı yarışmalara katılıyoruz. Başkanımız Zihni Aldırmaz ülkemizde ve Adana’da yamaç paraşütü sporunun gelişmesine büyük katkı vermiştir. Festivalimize de en büyük desteği verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.