Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana OSB'de usulsüzlük şoku

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki muhasebe kayıtlarında yaşanan usulsüzlükler nedeniyle bazı çalışanlar hakkında yasal yollara başvurulduğu belirtildi. OSB Yönetim Kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, yapılan incelemelerde...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki muhasebe kayıtlarında yaşanan usulsüzlükler nedeniyle bazı çalışanlar hakkında yasal yollara başvurulduğu belirtildi.

OSB Yönetim Kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, yapılan incelemelerde muhasebe kayıtları arasında bazı uyumsuzluklar tespit edildiği, bunun üzerine Hukuk ve Yeminli Mali Müşavirliği’nin kayıtlar üzerinde detaylı araştırma ve inceleme yapmak üzere görevlendirildiği belirtildi.

Açıklamada: “Hukuk Müşavirliğimiz ve Yeminli Mali Müşavirliğimiz yapmış olduğu araştırma ve inceleme neticesinde; muhasebe kayıtlarında, Bölge Müdürlüğümüzün bazı eski personelleri tarafından yasalara aykırı işlemler yapıldığının tespit edildiği yönünde rapor düzenlenmiştir. Gerek Hukuk Müşavirliği gerekse de Yeminli Mali Müşavirliği tarafından sunulan raporlar neticesinde Yönetim Kurulu vakit kaybetmeksizin ilgili kişiler hakkında yasal yollara başvurmuştur. Adli mercilere yapmış olduğumuz başvurular henüz sonuçlanmamış olup tahkikat işlemleri devam etmektedir. Tahkikat süreci ile ilgili gerek yönetim kurulumuz gerekse de Hukuk Müşavirliğimiz gerekli hassasiyeti göstermektedir ve gösterecektir. Şunu da önemle belirtmek isteriz ki, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi adına yönetim kurulumuz, gerek katılımcıların gerekse de kamunun menfaatini gözeterek hareket etmekte bu bağlamda adaletin yerini bulması ve Bölge Müdürlüğümüzün, dolayısıyla katılımcılarımız ile kamunun zarar görmemesi için gerekli bütün sorumluluklarını yerine getirmektedir.” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.