Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana binicilikte 2 şampiyonaya ev sahipliği yapacak

Adana Atlı Spor Kulübü önümüzdeki ay binicilik engel atlamada iller arası ve Atatürk Kupası yarışlarına ev sahipliği yapacak. Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Atlıspor Kulübü Başkanı Namık Kemal Güngören...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana binicilikte 2 şampiyonaya ev sahipliği yapacak
Adana Atlı Spor Kulübü önümüzdeki ay binicilik engel atlamada iller arası ve Atatürk Kupası yarışlarına ev sahipliği yapacak.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Atlıspor Kulübü Başkanı Namık Kemal Güngören ile kasım ayı içinde gerçekleştirilecek iller arası ve Atatürk Kupası Engel Atlama müsabakaları hazırlıklarıyla ilgili çalışmaları değerlendirdi.

Hadi, Akdeniz Oyunları nedeniyle Adana Atlıspor Kulübü’nün Avrupa ölçülerinde tesise kavuştuğunu, karantina nedeniyle oyunların kendileri dışında iptal edilmesine üzüldüklerini, ancak tesislerde önemli uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

Başarılı sporcu ve kulüplere, tesis, malzeme, proje ve teknik yardım yaptıklarını ifade eden Hadi, Atlıspor Kulübü yöneticileriyle koordineli çalışarak, hava koşulları 12 ay binicilik yapmaya elverişli olan kentte binicilik sporuna ivme kazandıracaklarını kaydetti.

Tesisleri boş bırakmayacaklarını ifade eden Güngören, tenis ve binicilik branşlarında faaliyet gösterdiklerini, yakın gelecekte branş sayısını artıracaklarını belirtti. 2-3 Kasımda İller arası, 9-10 Kasım tarihlerinde de Atatürk Kupası Engel Atlama Binicilik yarışmaları yapılacağını ifade eden Güngören, şöyle devam etti: “Adana’da 2 anlamlı binicilik yarışmaları yapacağız. Müsabakalara 150 sporcu katılacak. Büyük olasılıkla etkinliklere Binicilik Federasyonu Başkanı Tunç Çapa, yönetim kurulu üyeleri ve diğer yetkililerde katılacak.”
Güngören, müsabakaların halka açık ve ücretsiz olduğunu, her iki yarışta dereceye giren sporculara kupa ve çeşitli armağanların verileceğini de sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.