Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ace Of MICE Ödül töreni yapıldı

Türkiye'nin bütün M.I.C.E. sektörünü buluşturan 'Ace of MICE Ödülleri'nin 2.'si"Haliç Kongre Merkezi"nde muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. “En İyi Spor Etkinliği” kategorisinde “TMOK-Boğaziçi Kıtalararası Yarışları”...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye'nin bütün M.I.C.E. sektörünü buluşturan 'Ace of MICE Ödülleri'nin 2.'si
"Haliç Kongre Merkezi"nde muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. “En İyi Spor Etkinliği” kategorisinde “TMOK-Boğaziçi Kıtalararası Yarışları” etkinliği ile birinciliği SerenasGroup kazandı.
Türk kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün bilinirliğini küresel ölçekte artırmayı hedefleyen ilk ve tek organizasyon olan Ace of M.I.C.E Ödül Töreni’nde, 29 ayrı kategoride, yaratıcılık, konsept çalışmaları, farklılaşan noktalar, hizmet kalitesi, ülke tanıtımına sağlanan katkılar ve sürdürülebilir turizm konularında gerçekleştirdikleri çalışmalar çerçevesinde belirlenen birincilere ödülleri takdim edildi. “En İyi Spor Etkinliği” kategorisinde, “Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi-Boğaziçi Kıtalararası Yarışları” etkinliği ile birinciliği SerenasGroup almaya hak kazandı.
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin en önde gelen etkinliği olarak düzenlenen ve bu yıl çeyrek asra ulaşmanın haklı gururunu kutlayan yarışlar, 2 Kıta 1 Yarış sloganıyla 55 ülkeden 1500’e yakın sporcunun katılımıyla 25. kez gerçekleştirildi. Her yıl artan büyük ilgi ve rekor başvuruyla gerçekleştirilen yüzme, kano ve kürek yarışları önümüzdeki yıl 20 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.