Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

7 yıl kanserle mücadele eden doktora hüzünlü veda

Şırnak’ın Cizre Devlet Hastanesi’nde 7 yıl görev yapan ve tayini çıkan Patoloji Uzmanı Doktor Nurgül Doğru için Sağlık-Sen İlçe Temsilciği tarafından veda töreni düzenlendi. Cizre Devlet Hastanesi Konferans salonunda düzenlenen programa,...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
7 yıl kanserle mücadele eden doktora hüzünlü veda
Şırnak’ın Cizre Devlet Hastanesi’nde 7 yıl görev yapan ve tayini çıkan Patoloji Uzmanı Doktor Nurgül Doğru için Sağlık-Sen İlçe Temsilciği tarafından veda töreni düzenlendi. Cizre Devlet Hastanesi Konferans salonunda düzenlenen programa, Sağlık Hizmetleri Müdürü Müzeyyen İçyağı, Memur Sen İlçe Başkanı ve Sağlık Sen İlçe Temsilcisi Sabgattullah Anmal ve Yönetimi, Sağlık Sen İl yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Haşimi, Doktorlar, Sağlık Çalışanları, Laboratuar Personelli ve hastane çalışanları katıldı.

Sağlık Sen İlçe Temsilcisi Sabgatullah Anmal burada yaptığı konuşmada Cizre’de 7 yıl boyunca büyük bir özveri ile çalışan Dr. Doğru'ya üstün hizmetinden dolayı teşekkür edip, "Değerli doktorumuz Sayın Nurgül Doğru buraya gelirken görev süresini doldurma hesabını yapmadı. Bu yüzden de böyle anlamlı bir törenle uğurlanmayı hak ettiğini düşünüyorum. Laboratuarımızda yılda 5000'e yakın materyal incelemesi ve yılda 70-80 pozitif (kanser) vakası teşhisini yaparak birçok insanın hayatta kalmasına vesile olan Patoloji Uzmanı Doktor Nurgül Doğru'yu Memur-Sen adına Sağlık Sen İlçe Temsilciliği olarak hizmetlerinden dolayı bir teşekkür plaketi ile onurlandırmak istiyoruz.” diye konuştu.

Tayini çıkan Patoloji Uzmanı Doktor Nurgül Doğru da, Cizre'de yedi yıl hizmet vermekten dolayı büyük bir mutluluk ve gurur yaşadığını belirtip şunları söyledi: "Burada çok iyi dostluklar edindim. Buraya gelirken süremi doldurup gideyim düşüncesi ile gelmedim. Meslek hayatının yarısını Cizre'de geçirdim. Öncelikli olarak Cizre Halkının bana göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Buraya çok farklı duygularla geldim ve şimdide çok farklı duygular içersinde ayrılıyorum. Bu anlamda bugünkü organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Sağlık Sen Cizre Temsilcisi Sabgattullah Anmal, Patoloji Uzmanı Doktor Nurgül Doğru'ya hizmetlerinden dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti. Sağlık Sen Şırnak İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Haşimi ve Sağlık Hizmetleri Müdürü Müzeyyen İçyağı'da Doğru'ya hediye verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.