Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4 buçuk yıl öncesinden adaylığını açıkladı

Ünye’de gazetecilik yapan Ulvi Gündoğdu, 2019 yılında yapılacak yerel seçimleri için adaylığını açıkladı.Gazetecilik hayatına başlamadan önce de siyasetin içinde bulunduğunu ifade eden Ulvi Gündoğdu, “Bir partinin gençlik kollarında...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
4 buçuk yıl öncesinden adaylığını açıkladı
Ünye’de gazetecilik yapan Ulvi Gündoğdu, 2019 yılında yapılacak yerel seçimleri için adaylığını açıkladı.

Gazetecilik hayatına başlamadan önce de siyasetin içinde bulunduğunu ifade eden Ulvi Gündoğdu, “Bir partinin gençlik kollarında uzun yıldır çalışmışlığım vardır. Bu anlamda siyasete yabancı değilim. Ünye’de siyasi alanda bir boşluk gördüm ve bu boşluğun doldurulması için bir an önce yola çıkmam gerekiyordu. Bu anlamda seçime erken yola çıktım.” dedi.

YOLA ÇIKMAMAMIN SEBEBİ ÜNYE’Yİ EHİL ELLERİN YÖNETME İDDİASI

Şu anda Ünye’yi ehil ellerin yönetmediğini iddia eden Gündoğdu, "Bunu toplumun her kesimi açıkça görebiliyor. Dolayısı ile Ünye’yi ehil bir elle yönetmek için 4,5 yıl sonrasında yapılacak bir seçim için adaylığımı ortaya koydum. 2019 yılında yapılacak seçim için adaylığımı açıkladığım günden itibaren çalışmalarımı toplumun her kesiminde anlatacağım. Yapılan eksikleri anlatacağım. Yapılması gerekenleri de anlatacağım. Belediye başkanlığı kamuoyunda konuşulduğu gibi 160-170 bin lira ile fıskiye yaptırmak da değildir." diye konuştu.

"YAŞIM GENÇ DEĞİL"

Yaşının genç olmasının eleştirildiğini kaydeden Gündoğdu, "Ben 2019 yılında belediye başkanı olursam yaşım 31 olacak. Ordu’da 2 dönemdir belediye başkanlığı yapmış olan Sayın Seyit Torun Ulubey’e Belediye Başkanı olduğunda benim şu anki yaşım olan 26 yaşındaydı. Ünye’nin iki katı olan Ordu'ya belediye başkanı olduğunda ise 36 yaşında idi. Dolayısı ile yaşım küçük değil. Ben bu enerjimi halka hizmet etmek için kullanacağım.” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.