Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

37 kişi kapasiteli Manavgat Huzurevi hizmet vermeye başladı

37 kişi kapasiteli Antalya Manavgat Belediyesi Huzurevi hizmet vermeye başladı. Huzurevine, 15 Ocak'tan itibaren kayıtların başladığı bugüne kadar 10 kişinin kayıt yaptırarak kaldığı belirtildi. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice...

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2015 19:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2015 19:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
37 kişi kapasiteli Manavgat Huzurevi hizmet vermeye başladı
37 kişi kapasiteli Antalya Manavgat Belediyesi Huzurevi hizmet vermeye başladı. Huzurevine, 15 Ocak'tan itibaren kayıtların başladığı bugüne kadar 10 kişinin kayıt yaptırarak kaldığı belirtildi. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen'le birlikte huzurevini ziyaret etti.

Yaşlı vatandaşların hayatlarının bir bölümünü huzurevinde daha sağlıklı bir ortamda geçirebilmeleri amacıyla hiçbir ayrıntıyı eksik etmediklerini belirten Sözen, Manavgat Belediyesi Huzurevi’nin bütün mekanları, huzurlu bir ev ortamını aratmayacak şekilde döşendiğini, tüm eksikliklerin giderilip, ihtiyaçların temin edildiğini, ortamların her zaman hijyenik ve kullanışlı olmasına özen gösterildiğini söyledi.

Manavgat’ta bir hayalini gerçekleştirmenin sevinci içinde olduğunu anlatan Sözen, "Burada yaşamlarını sürdüren değerli büyüklerimizle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Onların var olması, bizlerle birlikte olmaları bize şevk verdi. Bize hayatı öğreten büyüklerimizi burada ağırlamak bize onur veriyor. İyi ki varlar. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Onların dualarıyla bizler de daha başarılı işlere imza atacağız." dedi.

Huzurevinde, yaşlılara 5 yıldızlı otel kalitesinde bir hizmet sunulduğunu belirten Sözen, "37 kişi kapasiteli olan Manavgat Belediyesi Huzurevi’nde 1 müdür, 1 psikolog, 1 sosyolog, 1 hemşire, 1 sağlık personeli, yaşlı bakım elemanları, hekim ve diyetisyenin dışında 24 saat güvenlik ekibi olmak üzere, toplam 19 kişi görev yapıyor." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.