Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

35 öğretmen yemin etti

Mersin'in Gülnar ilçesinde 35 öğretmen 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yemin etti.Gülnar'da 24 Kasım Öğretmenler Günü programı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Yapıcı tarafından Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı....

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
35 öğretmen yemin etti
Mersin'in Gülnar ilçesinde 35 öğretmen 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yemin etti.

Gülnar'da 24 Kasım Öğretmenler Günü programı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Yapıcı tarafından Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı okundu. Program daha sonra Cumhuriyet YBO Okulu'nda devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Yapıcı yaptı. Yapıcı, "Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerin üstün çalışmalarına bağlıdır. Başöğretmen Atatürk, öğretmenlerin ulusal kurtuluş savaşında gösterdiği etkinliği hep övmüştür. Bu nedenle Atatürk 'Ulusları kurtaracak olan yalnız ve ancak öğretmenlerdir' sözleriyle öğretmene verdiği önemi ve duyguyu saygıyı en güzel biçimde belirtmiştir. Bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarım." dedi.

İlkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verdiği kutlama, stajerliği kalkan 35 öğretmenin yemin etmesiyle son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.