Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

27 yıl sonra tapularına kavuştular

Antalya Kepez Yeni Doğan Mahallesi’nde bulunan Menzil Sitesi’nin 27 yıllık tapu problemi çözüme kavuşuyor. İlk etapta 330 daire ve 25 dükkan sahibi tapularını alırken, diğer daire ve dükkan sahiplerinin önümüzdeki günlerde tapularını...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
27 yıl sonra tapularına kavuştular
Antalya Kepez Yeni Doğan Mahallesi’nde bulunan Menzil Sitesi’nin 27 yıllık tapu problemi çözüme kavuşuyor. İlk etapta 330 daire ve 25 dükkan sahibi tapularını alırken, diğer daire ve dükkan sahiplerinin önümüzdeki günlerde tapularını alacağı belirtildi.

Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin güneyinde bulunan Vakıflar İdaresi’nin mülkü olan araziye, kamulaştırma işlemi yapılmadan inşa edilen Menzil Sitesi’nde, 594 daire ve 45 dükkan sahibi, 27 yıldır mülkiyet probleminden dolayı tapularını alamıyordu. Konuyla ilgili açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Menzil Sitesi’nin 27 yıllık mülkiyet sorununun çözülmesiyle vatandaşların tapularına kavuştuğunu belirterek, “Vatandaşlarımızın yıllarca bekledikleri tapularını alması, Kepez için önemli bir müjdedir. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.

Hayalleri olan tapulara kavuştuklarını belirten Menzil Arsa ve Konut Yapı Kooperatif Başkanı Ayşe Birgül Kollu, “Hakkımız olan tapuları bu kadar yıl sonra alacağımıza inanmıyorduk. Çok zor zamanlar geçirdik. 26-27 sene bizle kimse ilgilenmedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü siteye geldiğinde elinden geleni yapacağını söyledi. Ve konuya eğildi. Başkan Tütüncü ile birlikte Ankara’ya gittik. Vakıflardan Sorumlu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da gayretleri ile 27 yıl sonra tapularımıza kavuştuk.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.