Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'25 yıldır ilk defa bölgede kültür turları iptal oldu'

Kangal Turizm Seyahat Acentesi sahibi Mehmet Elbudak, "Bu sene bütün kültür turları Alman, Hollanda ve Belçikalı turistler tarafından iptal edildi. 25 yıl içinde ilk defa bölgede kültür turumuz iptal oldu." dedi. Türkiye'nin son 25 yıl içinde...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2015 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2015 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'25 yıldır ilk defa bölgede kültür turları iptal oldu'
Kangal Turizm Seyahat Acentesi sahibi Mehmet Elbudak, "Bu sene bütün kültür turları Alman, Hollanda ve Belçikalı turistler tarafından iptal edildi. 25 yıl içinde ilk defa bölgede kültür turumuz iptal oldu." dedi.

Türkiye'nin son 25 yıl içinde en kötü turizm sezonunu yaşadığını belirten Elbudak, bölgeye gelen Alman, Belçika ve Hollandalı turistlerin son 5 aydır kültür turuna çıkmadığını kaydetti. Geçen yıl 5 bin Alman turisti Antalya bölgesinde kültür turuna çıkardıklarını belirten Elbudak, "Bu sene bütün kültür turları Alman, Hollanda ve Belçikalı turistler tarafından iptal edildi. 25 yıl içinde ilk defa bölgede kültür turumuz iptal oldu. Tura çıkacak turist talebi olmadı. Ülkede yaşanan olaylar Avrupalı turistler tarafından yakından takip ediliyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı bir ay içinde önlem almazsa 2015'i kaybettik, 2016'yı da kaybetmemiz an meselesi. Çünkü 2016 rezervasyonları bir ay sonra yapılacak. 2015 turizm için kayıp yıl. Bölgemizde son 5 aydır Avrupalı turistler kültür turlarını bir anda kesti." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.