Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

25 Mayıs Festivali etkinlikleri yayla şenlikleri ile devam etti

25 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Kutlama Festivali, Samsun'un Havza ilçesinde yapılan yayla şenlikleri ile devam etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Havza'ya gelişi nedeni ile Havza Belediyesi tarafından bu yıl 26.sı Aslançayır Yaylası'nda...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2015 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
25 Mayıs Festivali etkinlikleri yayla şenlikleri ile devam etti
25 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Kutlama Festivali, Samsun'un Havza ilçesinde yapılan yayla şenlikleri ile devam etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Havza'ya gelişi nedeni ile Havza Belediyesi tarafından bu yıl 26.sı Aslançayır Yaylası'nda düzenlenen yayla şenlikleri, buzağı yarışması, at yarışları, motor gösterileri gibi etkinlikler ile renkli görüntülere sahne oldu. Buzağı yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever ve Belediye Başkanı Murat İkiz tarafından verildi.

At yarışlarını da yarış severler büyük bir heyecan ile izledi. At yarışlarının ardından cirit takımlarının cirit gösterilerine geçildi. Her iki takım da cirit oyunlarında hünerlerini sergiledi, atlı ok ve yay gösterisi yapıldı. Şenlikler konser ile devam etti. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz konser sırasında yaptığı konuşmada "İnşallah önümüzdeki yıl yayla şenliklerimizde daha kalabalık bir şekilde buluşacağız." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.