Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

25. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine başlandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) TAŞ. ile şirkette yetkili Türk Metal Sendikası arasında yaklaşık 5000 işçiyi kapsayan 25. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin ilk oturumu yapıldığı...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
25. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine başlandı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) TAŞ. ile şirkette yetkili Türk Metal Sendikası arasında yaklaşık 5000 işçiyi kapsayan 25. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin ilk oturumu yapıldığı bildirildi.

Alınan Bilgilere göre ilk oturum, ERDEMİR’in bağlı bulunduğu Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası’nın (MESS) İstanbul’daki binasında gerçekleştirildi. İlk oturum sonrasında Türk Metal Sendikasının kendi internet sitesinde yayınlanan haberde "Erdemir ile sendikamız Türk Metal arasında gerçekleştirilecek olan 25. Dönem Toplu İş Sözleşmesi'nin ilk oturumu yapıldı. 2 Aralık’ta İstanbul’daki MESS binasında saat 14.00’de başlayan oturumda, gündemdeki 24 idari madde görüşüldü. Görüşülen maddelerden 23’ü üzerinde anlaşma sağlanırken, bir madde ise bir sonraki toplantıya bırakıldı. Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Aslıyüce, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Türk Metal Sendikası Toplu Sözleşme Daire Başkanı Oğuz Bedir, Şube Sekreteri Metin Ercan, Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, Baştemsilci Yakup Yılmaz, Erdemir üst düzey yöneticileri ile MESS temsilcilerinin katıldığı toplantıda bir sonraki oturumun, 24 Aralık’ta aynı yerde ve aynı saatte yapılması kararlaştırıldı." denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.