Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

19 Mayıs Tapu Müdürlüğü 1000 fidanı toprakla buluşturdu

Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü haftası Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde kutlandı. Tapu Müdürü Mustafa Efendioğlu; 19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamlarında ziyaret ederek...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
19 Mayıs Tapu Müdürlüğü 1000 fidanı toprakla buluşturdu
Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü haftası Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde kutlandı.
Tapu Müdürü Mustafa Efendioğlu; 19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamlarında ziyaret ederek bilgi verdi.
19 Mayıs Tapu Müdürü Mustafa Efendioğlıu yaptığı açıklamada, ülkemizin en köklü ve eski kurumlarından, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 19 Mayısta birimlerinden olan Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Müdürlük(Birimleri) de kuruluş yıldönümlerini kutladı. Efendioğlu, "Kutlama kapsamında vatandaşlara her zaman güler yüzlü ve öz verili hizmet veren kurumlarımız, bu günlerinde de vatandaşa çeşitli ikramlarda bulunarak onlarla çok güzel bir birliktelik örneği gösterildi. Ayrıca günün anısına ilçemizde yeni yapılan ve hizmete açılan Anadolu Lisesi Okul bahçesinde 19 Mayıs Orman İşletme Şefliğinden sağlanan değişik türde 1000 adet fidanları çalışanların katılımıyla toprakla buluşturduk. Tapu çalışanları olarak vatandaşa en iyi hizmeti vermenin çabası içerisinde olduk. Tapu ve Kadastro olarak devletimizin en ileri teknolojilerle donattığı kurumlarımızda çalışanlarımızın güler yüzlü ve işini en iyi şekilde yapma anlayışı vatandaş ta da olumlu izlenim yaratmakta, işlemlerin bekletilmeden SMS’le bilgilendirmek suretiyle ulaştırılması ile vatandaşın bekletilmeden işlemlerin sonuçlanmasını sağlamaktadır.” dedi.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.