Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 yıl sonra akülü araç sayesinde kendi ulaşımını sağlamaya başladı

Eskişehir'de 15 yıldır Quadriparazi hastası olan Gönül Karagöz, akülü aracına kavuştu. Karagöz, artık akülü aracı sayesinde kendi ulaşımını sağlayabilecek.83 yaşındaki demans hastası annesi, 18 yaşındaki manik depresif yeğeni ve...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir'de 15 yıldır Quadriparazi hastası olan Gönül Karagöz, akülü aracına kavuştu. Karagöz, artık akülü aracı sayesinde kendi ulaşımını sağlayabilecek.

83 yaşındaki demans hastası annesi, 18 yaşındaki manik depresif yeğeni ve abisi ile birlikte yaşayan, 15 yıldır Quadriparazi hastası olan yüzde 76 engelli Gönül Karagöz(45), hayalini kurduğu akülü aracına 15 yıl sonra kavuştu. Geçirdiği rahatsızlık sonucu Quadriparazi hastası olan ve bu nedenle 15 yıldır yürüyemeyen Karagöz, zor günlerin ardından akülü bir araç sahibi oldu. Karagöz'e talebi üzerine Tepebaşı Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri tarafından akülü araç verildi. Karagöz, aracı ile eski gündelik hayatını değiştirebilecek, artık kendi başına ulaşımını sağlayabilecek.

Akülü aracına kavuşan Karagöz, çok mutlu olduğunu ve artık kendi ulaşımını sağlayabileceğini söyledi. Annesinin de rahatsız olduğunu ve bu nedenle sıkıntılı günler geçirdiklerini anlatan Karagöz, "Akülü araç sayesinde şimdi ben aileme bakmaya başlayacağım. Artık hareket edebileceğim, evimizin işlerini bir nebze de olsa görebileceğim." dedi. Karagöz, 15 yıl sonra tekrardan kendi başına ulaşım ve hareket edebilmenin sevincini yaşayacağını aktardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.