Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 arıcıyla 1 milyon TL'lik proje sözleşmesi imzalandı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Aydın İl Koordinatörlüğü 13. çağrı döneminde kabul edilen ve gerekli incelemeler sonucu sözleşme imzalamaya hak kazanan 15 arıcı ile proje sözleşmesi imzaladı.Arıcıların projelerinin...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2015 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2015 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 arıcıyla 1 milyon TL'lik proje sözleşmesi imzalandı
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Aydın İl Koordinatörlüğü 13. çağrı döneminde kabul edilen ve gerekli incelemeler sonucu sözleşme imzalamaya hak kazanan 15 arıcı ile proje sözleşmesi imzaladı.

Arıcıların projelerinin hayata geçirilmesi ile Aydın’da arıcılık sektörüne yaklaşık 1 milyon TL yatırım yapılacağını belirten TKDK Aydın İl Koordinatörü Erhan Çiftçi, şu ifadeleri kullandı: "2012 yılında kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz TKDK Aydın İl Koordinatörlüğü’nde o günden bu güne Aydın’da birçok alanda ciddi yatırımlar gerçekleştirildi. Bugün de 13. çağrımızda projesi kabul edilen ve gerekli incelemeler sonucu sözleşme imzalamaya hak kazanan 15 arıcımızla sözleşme imzaladık. Bu projelerin hayata geçirilmesi ile Aydın’da arıcılık sektörüne yaklaşık 1 milyon TL yatırım yapılmış olacak. Yapılacak bu toplam 1 milyon TL’lik yatırımın yüzde 50’sini yani 540,5 milyon TL’si hibe olarak karşılamayı hedefliyoruz.

İlerleyen günlerde 13. çağrı dönemine ait ve inceleme aşamasında olan diğer projelerinde sözleşmelerini imzalamaya devam edeceğiz. Bu desteklerden Aydın halkının mümkün olan en yüksek düzeyde faydalanması için çalışıyoruz. Aydın’da arıcılık sektörüyle ilgilenen herkesin bu desteklerden faydalanmasını ve hibe almamış arıcımız kalmasın istiyoruz. Yapılan ve yapılacak tüm yatırımların ülkemiz ve Aydın için katkı sağlayacaktır.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.