Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeniden Merhaba!

Yazının Giriş Tarihi: 13.06.2019 00:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.06.2019 00:11

Sevgili “Sevinç Çelebi ile Vatandaş Hattı” okurlarım. Bugün itibariyle Bursa Haber Gazetesi’ne geçmiş bulunuyorum. Ancak bu durum kimseyi endişelendirmesin lütfen. Çünkü; tıpkı son altı yıl olduğu gibi, hatta daha da azimli bir şekilde, aynı köşemle (sayfamla), kaldığımız yerden devam edeceğiz Allah’ın izniyle. Sorunlarınızı, sevinçlerinizi, şikayetlerinizi, taleplerinizi, teşekkürlerinizi, sosyal sorumluluk etkinliklerinizi, gezilerinizi ve özel haber, röportajlarınızı yine köşem aracılığı ile yetkililere ulaştırıp çözüm arayacağız veya teşekkür edeceğiz. Ben yine her daim olduğu gibi, ihtiyaç anında nerede ve hangi mahallede olursanız olun, hemen yanı başınızda olacağım. Her daim dediğim gibi, bu köşe benim değil, sizin köşeniz. Bugüne kadar beni saydığınız, güvendiğiniz ve hangi gazeteye geçersem geçeğim benimle olacağınızı beyan ettiğiniz için size teşekkürü borç biliyorum. 

Ancak çok özel bir teşekkürüm daha var. Başta, bu köşeye belki de benden fazla inanan ve beni bazen destekleyen, bazen teşvik eden, lakin hiçbir zaman demoralize etmeyen, aksine “Bu köşeye, sana halkın ihtiyacı var” diyerek önce “Vatandaşın sesi” olmanın ne anlama geldiğini bana idrak ettiren, desteğini esirgemeyen, sonra da sevdiren, hiç işi olmadığı halde hafta sonu dinlenmesini tercih etmek yerine gerektiğinde benimle birlikte sahaya inen çok kıymetli ve değerli eşim Birol Çelebi’ye ve de Aileme…. Ve de bana, köşeye inanın, halkı önemseyen ve sayan Bursa Haber Gazetesi Ekibi’ne.

Özetle;

Yıllar evvel bir 12 yıl kadar birlikte çalıştığım ve artık 23 yıllık meslektaşlarım, arkadaşlarım, dostlarım. Yeniden birlikte çalışacağımızdan dolayı çok mutlu olduğumu ifade ediyor, inşallah hep birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanarak size sevgiyle Selamınaleyküm diyor ve kalemi yeniden müsaadenizle birkaç gündür sabırla şikayetlerinin köşemde yayınlanmasını bekleyen çok değerli okurlarıma bırakıyorum…

O benzinlik Bursaspor’undur!

Rekreasyon alanı olan arazi Belediye Meclislerinde pozitif ayrımcılık yapılarak akaryakıt alanına çevrilmiş ve KALICI GELİR amacıyla Bursaspor’a tahsis edilmiştir. Ancak…

Rekreasyon alanı olan arazi Belediye Meclislerinde pozitif ayrımcılık yapılarak akaryakıt alanına çevrilmiş ve KALICI GELİR amacıyla Bursaspor'a tahsis edilmiştir. Bu ve benzeri yerlerin başkan ve yönetim kurulu üyelerine ya da diğer şahıslara satılması ahlaki değildir. Normal şartlarda gerçekleşmesi mümkün olmayan bu plan değişikliği neticesinde benzinliği alan şahısa ister istemez “kişiye özel plan değişikliği” uygulanmış olmaktadır ki bu durum amacın dışına çıkmaktır. O benzinlik Bursa’nındır ve vakit kaybetmeden Bursaspor’a iade edilmelidir.

Cemil AYDIN

Osmangazi Belediyesi eski dönem meclis üyesi

Çukurlar tehlike saçıyor!

Yunuseli Mahallesi'ne giden 40 metrelik yeni yapılan yolda bulunan çukurlar tehlike saçıyor.

Fotoğraflarda görünen yoldaki çukurlar Yunuseli Mahallessi’ne giden 40 metrelik yeni yapılan yola ait. Bu durum gerek koşu, gerek yürüyüş yapanlar için, özellikle de akşam saatlerinde fazlasıyla tehlike saçtığından acilen onarılması gerektiğini düşünüyor, yetkililerin dikkatine sunuyoruz.

Saygılar

Beyhan ÖZTÜRK

Çuvaldızı önce kendine batırmalı insan…

Ayıp yahu!

Bu görüntüler Güneştepe Mahallemizde bulunan Meşe Çocuk Parkı’ndan. Ancak mahallemizde bulunan parkların bir çoğunda görüntüler ne yazık ki böyle. Merak ediyorum bunu yapan kişiler evinde de aynı şekilde mi davranıyor. Şayet öyleyse, bu şahısları direk ayıplıyorum ve evlerinde nasıl davranırlarsa davransınlar, dışarıyı pisletmesinler çağrısında bulunuyorum. . Kaldı ki çocuklarımız da burada oynuyor… Ayrıca önemle hatırlatmak isterim ki parklar kişisel değil, hepimizin. Ve herkesin önce çuvaldızı kendine batırmasını rica ediyorum.

Elif Vatansever Doga

Gündoğdu’nun yüzü gülemiyor…  

Kendimi bildim bileli Gündoğdu’da oturuyorum. Şehrin dört bir yanında olduğu gibi mahallemizde de bazı sıkıntılarımız hep var oldu ve olmaya da devam ediyor. Ancak son zamanlarda öyle bir sıkıntımız var ki, tüm rica ve minnetlerimize rağmen bir türlü çözüme kavuşmuyor yahut kavuşamıyor.

Kıssadan hisse;

Günümüzde İletişim ve ulaşımın ilere safhada olduğu dönemlerde (millet havadan, karadan, denizden, hatta deniz altından) dahi ulaşımını en iyi ve konforlu şekilde sağlarken, bizler Bursa’nın merkezinden köyümüze ulaşmakta zorluk çekiyoruz.

Lütfen artık!

Dikkatinize sunuyoruz sayın yetkililer; nüfusun arttığı bir bölgede küçücük ve tek otobüse mahkum olan biziz!

Balık istifi, üst, üste yolculuk da yapan yine biziz.

Bir yere ulaşabilmek için çift vesait, üç vesait hatta zaman zaman dört vesaitle yolculuk yapan da biziz!

En nihayetinde de konu komşu olduğumuz halde birbirimize giren yine biziz!

Yeter artık!

Bu sebeple bir an evvel ulaşım sorunumuza çözüm bekliyoruz. Önemle duyurulur gereğinin yapılması bir kez daha arz olunur ki Gündoğdu ismini taşıyan mahallemizin üzerinden kara bulutlar dağılsın ve gün doğabilsin…

Saygılarımızla

Gündoğdu Mahallesi Sakinleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.