Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Yönetim Acele Etmeli

Yazının Giriş Tarihi: 23.06.2019 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.06.2019 00:02

Bugün Bursaspor için önemli gün. Kongre günü. Yeni yönetimle Bursaspor’un geleceği şekillenecek. Beklentiler büyük. İmkanlar ortada. Tek adaylı seçimden iyi bir yönetim çıkacağını umuyorum. Ama yönetim ne kadar kağıt üzerinde iyi olursa olsun önemli olan icraat. Futbol bir sonuç oyunudur. Dolayısıyla sonuca bakacağız.

Yeni yönetimin acilen yapması gereken şeyler var. Ekonomik tabloyu biranönce transfer yapacak hale getirmek. Transfere kaynak bulmak. Bursaspor’u süper lige taşıyacak bir teknik adamla acilen anlaşmak ve şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak kısa vadede yapılması gerekenler. Bunların hemen yapılması gerekiyor.
Orta vadede mali tabloyu düzene koymak, kulübe yeni gelir kaynakları bulmak, kulüp taraftar bütünleşmesini en üst düzeye çıkarmak vs.

Yukarıda yazdığım kısa vadede yapılması gerekenler Bursaspor için olmazsa olmazdır. Lig yaklaşıyor. Takımlar kamp programlarını yaptılar önümüzdeki haftadan itibaren yavaş yavaş kamplar başlayacak. 

Takımın önemli oyuncuları ya boşa çıkıyor ya transfer teklifleri alıyor. Yabancı oyunculara 1. lig için ödenecek rakamlar süper lig seviyesinde. Fedakarlık yapacaklar mı bilmem. Ancak her yabancı oyuncu anlaşmasını takım süper ligdeyken yaptığı için istese parasını takır takır alır. Yeni yönetim ya bu oyuncuları indirim yapmaya ikna edecek ya da bu oyuncuları yüksek rakamlara pazarlayarak kaynak yaratıp yeni transferler yapacak.

Kısaca nereden bakarsanız bakın Bursaspor’un bugün seçilerek işbaşı yapacak yeni yönetimini koşa sürede çok önemli görevler bekliyor. 
Şimdiden hayırlı olsun diyorum...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.