Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni seri ve beklentiler

Yazının Giriş Tarihi: 16.02.2016 09:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.02.2016 09:58

Ligin ilk yarısını galibiyetle kapatan ve ikinci yarıya da iyi başlayan Bursaspor, Başkent’te seriye son verdi.

‘Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belli’ hesabı, Başkent deplasmanı öncesi zaten Başakşehir maçında ‘malum’ hakem yeşil beyazlı ekibi doğramış, kolunu kanadını kırmış, bu yenilginin zeminini zaten hazırlamıştı. Bir de bunun üstüne Serdar Aziz ve Emre’nin sakatlıklarının eklenmesi işin tuzu biberi oldu.

Sonuç olarak, Göçek’in ‘göçerttiği’ Bursaspor, Gençlerbirliği deplasmanından eli boş dönerek seriye noktayı koydu.

Şimdi yeni bir seri başlatma zamanı tabi ki.. Hele hele bu seri Fenerbahçe galibiyeti ile başlarsa ‘süper’ olur. Tabi bir de tribünlerin boş olacağını (Her ne kadar itiraz etmiş olsak da sonuç her halde değişmez) düşünürsek, böyle bir ortamda alınacak 3 puan yeşil beyazlı ekibe yeniden can verecek ve yeni bir seri başlayacaktır.

Başkent’te uzun bir aradan sonra ilk 11’de sahaya çıkan Harun Tekin, ortaya koyduğu performansla sınıfı geçti diyebiliriz. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe maçında da kendisini kaleye koyacaktır mutlaka..

Ama bir de sezon başından bu yana hiçbir katkı koyamayan, bir arpa boyu bile yol alamayan oyuncular var. Dzsudzsak, Stoch, Jorquera, Tom De Sutter gibi. Bu oyuncularda ısrar etmenin bir anlamı yok. Bu saatten sonra bu oyuncuların alacağı sürenin yeşil beyazlı ekibe hiç ama hiç katkısı olmayacak, hatta tribünlerin tepkisini de dikkate aldığımızda daha çok zararı olacaktır. Bu nedenle, bu oyuncuların yerine Hamza Hamzaoğlu, genç oyunculara şans vermeli, en azından hata da yapsalar bu oyunculardan bir kaçı kazanılabilir ve yeşil beyazlı ekibin kazanç hanesine yazdırılabilir.

Bu nedenle Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, önümüzdeki dönemde böyle bir hamle yapmalı, hem yeşil beyazlı gençlerin önü açılmalı, hem de tribünlerden tepki çeken bu oyunculardan artık tamamen umut kesilmeli.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.