Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni bir sayfa

Yazının Giriş Tarihi: 09.06.2018 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.06.2018 00:02

Yeni yönetimin oluşumu ve teknik direktörlüğe Samet Aybaba’nın getirilmesinden sonra yeni bir sayfa açılıyor Bursaspor’da. Öyle görülüyor ki her şey planlı programlı yapılıyor. Yine anlıyorum ki başkan Ali Ay, bu plan ve programı seçim öncesinden yapmış. Doğrusu da bu.

Her şeyden önce Le Guen’den sonra Samet Aybaba’nın göreve getirilmesi doğru bir hamle oldu. Yine sportif direktör olarak geçiş döneminde takımı sahaya çıkartan Mustafa Er ile devam edilmesi, artı Ilgaz Çınar’ın da görev alması bence çok isabetli. Bu ekibin uyum içinde çalışacağından ve kendi sorumluluk alanlarında en iyisini yapacaklarından kuşkum yok.

Samet hocanın futbol felsefesini beğenirim. Gittiği takımlara da iyi futbol oynatır. Sonuç alır. Sistemini zamanla oturtacaktır. Yeşil beyazlıların yeterince verim alamadığı oyunculardan öyle inanıyorum ki Samet Hoca verim alacaktır. Dışarıdan soğuk görünse de kalbi futbol için atan ve takımı için gecesini gündüzüne katan bir hocadır Samet Aybaba. O nedenle Bursaspor’da çok başarılı olacağına inanıyorum. Büyük Bursaspor taraftarı da inanıp destek verdiği taktirde çok güzel bir sezona hazırlıklı olun.

Bir hocanın istediği sistemi takımına oturtabilmesi, adaptasyon sürecini çabuk geçirme, önce bir aile sonra bir takım olabilmesi için hazırlık kampları çok önemli. Yıllarca sezon öncesi hazırlık kampımı iyi geçirmiş takımların ve oyuncuların ligde nasıl performans gösterdiklerini biliyoruz. Bu nedenle Avusturya kampı çok çok önemli.

Tahmin ederim ki hazırlık kampına kadar transferin büyük bir bölümü bitsin. Ancak tabii Dünya Kupası maçları buna biraz sekte vurabilir. Afrikalı oyuncuların transferi açısından. Zaten Dünya Kupasında oynayan Avrupalı oyuncuların fiyatı katlanıyor, transfer etmek pek mümkün değil yani.

Ama gelgelelim transfer demişken şunu da istiyoruz Ali Ay başkan ve yönetiminden. Evet yeri dolmayacaktır ama en az onun kadar sevilecek, en az onun kadar yüreğini vererek oynayacak, en az onun kadar skora katkı yapacak yeni bir Batalla alın Bursaspor’a. Hatta sadece Bursaspor olarak düşünmemek lazım. Alın Türk futboluna hediye edin. Çünkü Batalla bütün futbolseverler tarafından sevilen ve beğenilen bir oyuncuydu.

Sevgili Bursa Haber okuyucuları. Dünya kupası başlıyor. İlerleyen günlerde gerek dünya kupasından ilginç notlar gerekse gündemdeki konularla yine yazılarımızla birlikte olacağız.

Bu vesileyle Kadir gecenizi tebrik eder, mübarek Ramazan bayramınızı kutlarım...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.