Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yazıklar olsun

Yazının Giriş Tarihi: 20.07.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.07.2020 00:00

Ne demiş Orhan Gencebay şarkısında, "Yazıklar olsun yazıklar olsun kaderin böylesine yazıklar olsun. Herşey karanlık, nerde insanlık, kula kulluk edene yazıklar olsun." Tam da Bursaspor'un dününü ve bugününü anlatmıyor mu?

Gerçekten yazıklar olsun. Şu hale bakın, düştüğümüz bu çukurdan Süper Lige açık ara çıkmalıydık. Ama Süper Lige Hatay ve Erzurumspor "merhaba" dedi. Bize düşen ise Play-Off. Ondan da çıkıp çıkmayacağımız meçhul. Hatayspor karşısında sergilenen rezalet oyunla işimiz yine evliyalara kaldı. Taraftar matematik uzmanı oldu. Matematik doçenti ve profesörleri olabilecek arkadaşların sayısında gözle görülür artış var. 

Hatayspor'a karşı ortaya konan futbolumsu oyuna diyecek bir söz yok doğrusu. Sen Bursaspor'sun, sahada karakter koyacaksın, yenemiyorsan da kaybetmeyeceksin. Yaşananı rezillik olarak tanımlamakta sakınca görmüyorum. İrfan Hoca'ya eleştiri dahi yapmak istemiyorum. Bütün suçu onun omuzlarına bırakamam. Ama sahadaki futbolcuların ne yapmak istediklerini de anlayamadım. Tayfur oyuna girdi de Allah'tan rezil olmadık. 1 gol atabildik.

Kısacası 1.Ligde gelinen sonda, payımıza düşen yine pamuk ipliği oldu. Nasıl olsa alıştık. Yıllardır içinde bulunduğumuz durum tam da bu değil mi?

Doğrudan Süper Lig bileti alan ekiplerin arasında olmalıydık. Ama buna en büyük engellerden biri 3 puanımızın silinmesiydi elbette. Süper Lig’e çıkacak 3. takım ise Play-Off mücadelesinin ardından netleşecek. Play-Off’ta Bursaspor, Adana Demirspor ile eşleşti. Akhisarspor ise Fatih Karagümrük ile. İlk maçlar 22 Temmuz Çarşamba, rövanşlar ise 26 Temmuz Pazar günü oynanacak.

Umudu asla kaybetmemek lazım. Süper Lige çıkacağız mutlaka. Ama çıktıktan sonra da gereken yapılmalı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.