Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yavuz: Kadın artık her yerde

Yazının Giriş Tarihi: 26.01.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.01.2019 00:00

Bursa Milletvekilleri ve Belediye Başkanları ile söyleşilerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ile başlayan ve devamında CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Ak Parti Bursa Milletvekilleri Osman Mesten, Refik Özen, Mustafa Esgin, Ahmet Kılıç ile devam eden Milletvekili sohbetlerimizde önceki gün konuğumuz Ak Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç oldu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Alinur Aktaş ile Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ile de önceki haftalarda keyifli buluşmalara imza atmıştık. Kentin ve ülkenin gündemini Bursa merkezli değerlendirdiğimiz toplantılarda vatandaşların sosyal medya ve e-mail hesaplarımız üzerinden gazetemize ulaştırdığı sorunları ilgili ve yetkililerle paylaşarak sorunlara zirve de çözüm ararken, zirveye sokağın görüşlerini de iletmeye devam ediyoruz.

Bursa ve kadın merkezli keyifli bir sohbete imza attığımız Ak Parti Bursa Milletvekili Av. Emine Yavuz Gözgeç ile buluşmamızda yerel yönetimde kadının bu dönemde güçleneceğini duymak güzeldi. Bursa yerelinde Ak Parti’nin önemli projeleri hayata geçirmesinin ötesinde hükümet kanalı ile de çok sayıda sorunun çözüldüğünü ifade eden Yavuz, “elbette tüm sorunları bir günde bir yılda çözmek mümkün olmuyor. 17 yıldır iktidar olan Ak parti dünün sorunlarını da değiştirdi. Bundan 20 yıl önce halk otobüsü sorun olurken, günümüzde raylı sistemin daha farklı noktalara ulaştırılmasını tartışan bir Bursa var. 20 yıl önce eczanelerde ilaç bulamazken, hastanelerde kuyruk beklerken bugün bin 750 yataklı yoğun bakım kapasitesine kentimizi ulaştıracak şehir hastanemiz 2019 yılı sonu itibariyle Bursa ile buluşacak. Sanayi alanında 20’yi aşkın üretim sahası ve binlerce fabrika ile istihdam kenti Bursa’yı daha ileri taşımak için çalışan Ak Parti kadrolarının daha güçlü olabilmesi ve istikrarın devam edebilmesi için yerel seçimlerde tüm ilçe belediyelerini kazanmayı hedefliyoruz. Ülke genelinde vatandaşlarımızdan aldığımız oy desteği ile kalkınırken, yerel de alacağımız güvenoyu niteliğinde ki destek ile daha güçlü bir Türkiye’yi hızla inşa etmeye devam edeceğiz. Bursa’nın daha güçlü olmasının Türkiye’nin daha güçlü olması demek olduğunun farkındayız. İstikrarın devamı için vatandaşlarımızdan belediye başkan adaylarımızın yanında yer almalarını istiyoruz. ‘Yaparsa Ak Parti yapar’ bilinci ile Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında onunla omuz omuza aynı safta sürekli duran Bursa’ya güveniyoruz” diyor.

Ak Parti’nin laf değil icraat ürettiğini kadın ve genç kontenjanlarını siyasette kendileri döneminde yükseldiğini ifade eden Bursa Milletvekili Emine Yavuz, “kadın ve gençler ile engelli vatandaşlarımıza büyük kolaylıklar tanıyan sosyal haklar hükümetlerimiz döneminde hayata geçirildi. Vatandaşlarımız bugün tek telefonla yerel yönetimlere sorunlarını iletiyor ve çözüm buluyor. Cumhurbaşkanlığı iletişim ofisleri sayesinde denetlenebilir bir yerel yönetim ağı kurduk. Belediyelerimizde evde sağlık hizmetleri başta olmak üzere çok sayıda istihdam ve hizmet alanı oluşturduk. Kadın personel sayısı belediyelerimizde ve kamu kuruluşlarımızda hızla artıyor. Siyasette de kadını önemseyen en güçlü hükümetleri Ak Parti iktidarında gördü Türkiye. Bugün kadın kaymakamlarımız, bakanlık sözcülerimiz, bakanlarımız var. Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan bu millete ne söz verdiyse o sözü tuttu. Elbette ekonomi bugün için bir sorun olarak halkta karşılık görüyor. Oysa ülke olarak ilerleyişimizi engellemek isteyenlerin ekonomi ve finans noktalarına uyguladıkları baskıları ve itibar suikastlarını görmezden gelen bir muhalefeti kimse görmek istemiyor. Biz ülkemize ve milletimize güveniyoruz. O yüzden Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sürekli ‘önce millet’, ‘önce devlet’, ‘gönül belediyeciliği’ vurgularını sözlerinde ifade ediyor. İnanıyorum ki, Bursa başta olmak üzere Türkiye genelinde 31 Mart akşamı Ak Parti yeni bir zaferi daha milletiyle kutlayacaktır” diyerek vatandaşların Ak Parti’yi yalnız bırakmayacaklarını vurguluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.