Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşananlara inanamıyorum

Yazının Giriş Tarihi: 19.06.2019 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.06.2019 00:01

Tarihine altın harflerle süper lig şampiyonluğu yazdıran Bursaspor’un düştüğü duruma bakar mısınız? Önce son iki sezondan ders almayarak 1. lige düştü. Transfer tahtası kapalı. Transfer yapılıp yapılamayacağı belli değil. Talip olunan hocalar gelmek için transferin açılmasını ve transfer garantisi istiyor haklı olarak. Kongre var, Bursaspor gibi bir takımı yönetmeye sadece bir aday var. Üstüne üstlük elektrik borcu nedeniyle kulübün, tesislerin stadın elektrikleri kesiliyor.

İnanılır gibi değil.

Sezon boyunca hatalardan ders almayıp bir alt lige düşmek her takımın başına gelir mi sanmam. Sezon içinde birkaç kez yazdım. Ve çekirge üçüncü kez zıplamadı.

Takım şampiyonluğa oynayabilecek mi belli değil. Yönetim yok, hoca yok, transfer olacak mı belli değil. Bütün takımlar kamp programlarını yaptı. Bursaspor’da o da belli değil.

Bir kez daha söyleyeyim, 1. Lig öyle elini kolunu sallayarak süper lige çıkılacak bir lig değil. Hatta süper ligden bile zor bir lig. Sürprizlere açık bir lig her zaman.

Yukarıda yazdıklarımdan dolayı maalesef şu an itibariyle Bursaspor süper lig için favori bir takım değil.

İyi planlama, ekonomik özgürlük, iyi bir hoca ve iyi transferlerle süper lige oynayabilirsiniz. Şu anda hanginiz Bursaspor’un bunları yapabileceğine inanıyor?

Olan taraftara oldu. Sezin boyunca cefa çektiler ama sonuna kadar vefalı davrandılar. Ama hazin sonu yaşamaktan kurtulamadılar. Eğer Bursaspor şampiyonluğa oynayacaksa en büyük artısı yine taraftarı olur.

Önümüzdeki günlerde neler olacağını açıkçası çok merak ediyorum. Temennim biran önce bu sıkıntıların bitmesi ve Bursaspor’un layık olduğu yere gelmesi...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.