Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kanaat önderleri: Dershanelerin kapatılmasını anlayamıyoruz

Rize’ye bağlı Aredeşen ilçesindeki kanaat önderleri durup dururken dershanelerin kapatılacağı yönündeki açıklamalara hayretle takip etiklerini belirterek bir türlü anlam veremediklerini ifade etti. Kanaat önderlerinden Şuayip Okutan, "İnandığımız...

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2013 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2013 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kanaat önderleri: Dershanelerin kapatılmasını anlayamıyoruz
Rize’ye bağlı Aredeşen ilçesindeki kanaat önderleri durup dururken dershanelerin kapatılacağı yönündeki açıklamalara hayretle takip etiklerini belirterek bir türlü anlam veremediklerini ifade etti.

Kanaat önderlerinden Şuayip Okutan, "İnandığımız güvendiğimiz insanların durup dururken böyle bir şeye neden gerek duydu anlamış değilim. Çocuklarımızın geleceği adına çok faydalı olan bu kurumların önü kesilmemeli Anadolu'nun bir çok yerindeki normal seviyedeki bir liseyi okuyan yavrularımız fen lisesindeki bir öğrenciyle nasıl yarışacak bu mümkünmü bu açığı ancak dershanelerle kapata bilirsiniz başka bir izahı yok güvendiğimiz desteğimizi esirgemediğimiz bu insanların tarihi bir hataya düşmemeleri gerekir dershaneler sayesinde gençlerimiz kötü alışkanlıklardan da korunuyor bu yüzden umarım dershane ve etüt merkezlerinin kapatılması için hazırlanan kanun taslağından vazgeçerler. Ülkemize gençlerimize dua ediyorum, Allah utandırmasın." dedi.

    Vahiddin Uluşahin isimli kanaat önderi ise "Dershanelerin kapatılması yönündeki haberleri duyunca hayretler içerisinde kaldım. Şuan çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum madem lüzumu yoksa açılmayacaktı bugüne kadar zararını görmedik hep faydalı yönlerini gördük burada bir şeyler oynanıyor gibi geliyor bana. Yoksa durup dururken neden böyle bir şey olsun. Basit bir örnek verirsem özelikle doğudaki ve bölgemizdeki eğitim seviyesi düşük olan gençlerimizin üniversite yolunu bu kurumlar açmadı mı bu kurumlar olmasaydı çocuklarımızın hali ne olacaktı. Her halde yine en iyisini kendileri tahmin eder. Bu vesileyle inanıyorum ki hataya düşmezler bu düşüncelerinde vazgeçerler Cenab-ı Hak şer olan şeyleri hayra tebdilu tahvid etsin 'ya hafizu ihfazna min külli suin' duasına devam edeceğiz. Başka benim bildiğim bir şey yoktur yanlış görüyorum." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.