Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevgililer Günü Yaklaşırken Farklı Hediye Seçeneklerimize Bakmadan Geçmeyin

Sevgimizi en derinden gösterebileceğimiz, en çok şımaracağımız ve şımartacağımız gün kapıda. Sevgililer Günü. Sizler de ilişkinizi farklı hediyelerle romantik bir noktaya taşımak istiyorsanız, doğru adrestesiniz.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2017 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2017 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sevgililer Günü Yaklaşırken Farklı Hediye Seçeneklerimize Bakmadan Geçmeyin

Sevgilinize aşık olduğunuzu haykıracak ve herkese göstermek isteyeceğiniz en güzel gün, Sevgililer Günü kapıda. En farklı ve en güzel şekilde sevgini gösterebileceğiniz sevgililer günü hediyesi olarak da sizlere tavsiyemiz Kanvas Tablo olacaktır. Kanvas tablolarındaki model seçeneklerine, fotoğraflarınızı bastırabilir, dilediğiniz mesajı ya da isimlerinizi yazdırarak sevginizi en farklı ve de en romantik bir biçimde göstermiş olacaksınız. Dekoratif kullanım özelliği sayesinde de; sevgilinizin evininin ya da odasının atmosferini değiştirecek ve duvarlarda aşkınızı sergileyecek en güzel sevgililer günü hediyesi, sizin elinizden çıkmış olacak.

Aşkınızı Kanvas Tablolara Yazdırın

Her an, her durumda ve her yer de aklınızdan çıkmayan sevgilinizin adını, tabloya yazdırın, hem aşkınızı en güzel biçimde ifade etmiş olun hem de sevgiliniz dekoratif amaçlı tabloyu gözünün önünden ayırmayarak yüzünde her an gülümseme oluşmasını sağlayın. Sevgilinizin adını yazdırmak istediğiniz Sevgililer Günü Hediyesi seçeneklerinden isme özel kanvas tablo özellikleri arasında renk seçenekleri de vardır. Sevgilinizin adını yazdıracağınız kanvas tablonun; mavi ve pembe olmak üzere iki renk seçeneği bulunmaktadır. Size özel hazırlanan kanvas tablo, 25x25 cm ebatlara sahiptir.

(Park temalı kanvas tablo buldumbuldum.com’dan sipariş verebilirsiniz)

Film Tadında Aşkınızı Film Şeridiyle Gösterin

Uzun bir süredir birlikte olanlar, film tadında aşk yaşayanlar, sevgilinizle geçirdiğiniz en özel ve sizin için en anlamlı birçok andan birini seçip o anlara ait fotoğraflarınızdan oluşan bir tablo hazırlamaya ne dersiniz? Hatta hediyenizi daha anlamlı ve de romantik kılmak için, her anınızın film gibi geçtiği ilişkinizin başlama tarihini ya da sizin için anlamlı olan tarihi ve de isimlerinizi tabloya ekleme şansınız da var. Eğer herkesten farklı  bir ilişkiniz varsa, romantik filmlerin baş kahramanları gibi hissediyorsanız kendinizi, bunu anlatmanın ve de sevgilinize göstermenin en güzel yolu; Sevgililer Günü’nde alacağınız film şeridi kanvas tablo olacaktır. Üzerinde 3 adet istediğiniz ve size ait fotoğrafınız, tercihinizi göre de bir tarihin ve isimlerinizin yazılı olacağı film şeridi kanvas tablo, en romantik Sevgililer Günü hediyeleri arasında, şimdiden yerini almış bulunmakta.

En Güzel Çift Fotoğraflarınızı Ölümsüzleştirin

Buldumbuldum.com ekibi olarak sizlerin beğenisine sunduğumuz Sevgililer Günü hediyeleri arasında, en anlamlı, en romantik ve de en farklı hediyelerden biri de kanvas tablolar olmaktadır. İçeriğimizde bahsettiğimiz birçok seçenekten bir başka kanvas tablo seçeneği de fotoğraflı dikey kanvas tablolardır.

Sevgilinizle çekilip bir türlü bakmaya doyamadığınız, en beğendiğiniz fotoğraflarınızdan birini tabloya dönüştürerek, belki de geçirdiğiniz bunca Sevgililer Günü’nün en anlamlı hediyesini vermiş olacaksınız. İlk defa Sevgililer Günü geçirecek çiftlerimiz için de son derece şaşırtıcı ve aşkını alevlendirecek hediyelerden biri olacak. Dikey olarak çekilmiş en anlamlı fotoğrafınızı, tablo üzerine bastırılmış bir şekilde sevgilinize verdiğinizin düşünün bir. Hem her daim en beğendiğiniz fotoğrafa bakmış olacak hem de sevgilinizi son derece mutlu edeceksiniz. Evli çiftler için de son derece önemli olan bu özel günde, dikey kanvas tabloların tercih edilmesinde kullanılacak fotoğrafınız, en sevdiğiniz düğün fotoğrafınız olabilir.

Hediyenizi daha ilgi çekici ve şaşırtıcı bir hale getirmek istiyorsanız, sevgilinizin herhangi bir evcil hayvanı varsa; kedi, köpek, kuş vb gibi, onların da, sevgilinizin en sevdiği fotoğraflarından birini seçerek boydan bastırabilirsiniz. Fotoğraflı dikey kanvas tablo seçeneklerine ve bu denli farklı fikirlere  Buldumbuldum.com'dan ulaşabilirsiniz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.