Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dualar Kenan Işık için

Ünlü oyuncu ve yıllardır etkileyici sesiyle sunuculuğuna da şahit olduğumuz Kenan Işık 12 gündür yoğun bakımda.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2014 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2014 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
 Dualar Kenan Işık için

 

21 Mart günü üzücü bir haber ajanslara düştü. Ünlü oyuncu Kenan Işık, sunuculuğunu yaptığı programın çekimleri öncesinde saunada fenalaşmış ve düşerek başını çarpmıştı.

 

UNUTMADIK

O günlerde Türkiye'nin gündeminde ise 30 Mart yerel seçimleri vardı. Türkiye seçim telaşı ve sonrasında da tartışmalarla boğuşurken bir yandan da herkesin aklında o vardı. Sevenleri Kenan Işık için dua etmeye devam ediyor. Dün ise kaldırıldığı Amerikan Hastanesinden yeni bir açıklama yapıldı: Bekleyeceğiz. Bu açıklama yüreklere su serpemedi ve hala gergin bekleyiş sürüyor.  Amerikan Hastanesi'nden Kenan Işık için yapılan son açıklamada şu sözlere yer verildi:

 

'NE OLDUĞUNU SÖYLEMEK İÇİN ERKEN'

Hastamız Kenan Işık'ın yaşamsal organlarının kontrolüne yönelik tedavisi, halen yoğun bakım ünitemizde sürmektedir. Yapılan radyolojik incelemelerde, beynin kritik alanlarında, geçirilmiş kafa travmasına bağlı hasar bulguları devam etmektedir.  Söz konusu hasarın klinik açıdan önemini öngörmek için henüz erkendir. Durumu stabil olmakla birlikte hayati tehlikesi halen devam etmektedir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.