Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzincan Kültür Günleri'ne ev sahipliği yapıyor

Kaynak Kültür Yayın Grubu öncülüğünde Anadolu'nun dört bir yanında gerçekleştirilen Kültür Günleri'nin yeni sezondaki ikinci durağı Erzincan oldu. Erzincan Kültür Günleri programında, konferanslardan seminerlere, okur-yazar buluşmasından,...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erzincan Kültür Günleri'ne ev sahipliği yapıyor
Kaynak Kültür Yayın Grubu öncülüğünde Anadolu'nun dört bir yanında gerçekleştirilen Kültür Günleri'nin yeni sezondaki ikinci durağı Erzincan oldu. Erzincan Kültür Günleri programında, konferanslardan seminerlere, okur-yazar buluşmasından, kermes ve resim sergisine kadar birçok etkinlik 2 gün süresince Erzincanlılar ile buluşuyor.

    23-24 Kasım tarihlerinde yapılan etkinliklerde yazarlar okurları ile buluşurken, konularında uzman isimler de Erzincanlılara belirledikleri konularda konferans ve seminerler verdi. Kültür Günleri programında ayrıca, Ressam Yazdani, eski Mekke-Medine fotoğrafları, Kur'an-ı Kerim, Gençliğe Kurulan Tuzaklar, Gönülden Yansımalar ve Kutsal Emanetler sergileri de yer alıyor. İki gün boyunca kültür ve sanata doyacak olan Erzincanlılar, imza köşesinde sevdikleri yazarlara kitaplarını da imzalatıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.