Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halk koşusunun birinci etabı tamamlandı

35. Vodafone İstanbul Maratonu’nda halk koşusunun ilk etabı tamamlandı. Dolmabahçe’deki bitiş noktasına ulaşan maratoncular, numaralarını burada kurulan stantta kaşeletti. Maratonu burada tamamlamak istemeyenler de koşuya devam etti. 35. Vodafone...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2013 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2013 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Halk koşusunun birinci etabı tamamlandı
35. Vodafone İstanbul Maratonu’nda halk koşusunun ilk etabı tamamlandı. Dolmabahçe’deki bitiş noktasına ulaşan maratoncular, numaralarını burada kurulan stantta kaşeletti. Maratonu burada tamamlamak istemeyenler de koşuya devam etti.

35. Vodafone İstanbul Maratonu’nau halk koşusu kategorisine on binlerce vatandaş katıldı. Anadolu yakasından başlayan maratonda koşucular Boaziçi Köprüsü’ni geçti. Koşunun ilk etabı Dolmabahçe’de tamamlandı. Burada maratonu tamamlayanlar numaralarını kaşeletti. İsteyenler bu etapta maratonu koşuyu bırakırken, bazıları da koşuya devam etti. Maratonu bu etapta tamamlayanların madalyalarını belirlenen noktalardan alacağı duyuruldu.

Maratona katılanlar arasında engelli vatandaşlar, yaşlılar ve çocuklar da olduğu görüldü. Bisikletleri ile de maratona devam edenler oldu. Sağlık ekipleri de koşu boyunca muhtemel rahatsızlıklara karşı önlem aldı.Koşu sırasında sakatlanan bir vatandaş ambulansa alınarak tedavi edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.