Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yapma be Le Guen!

Yazının Giriş Tarihi: 09.12.2017 00:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.12.2017 00:06

Bursaspor sahasında bir eşik atlama maçı daha oynadı. Deplasmanda alınan Konyaspor galibiyetinden sonra iç sahadaki Fenerbahçe maçı da işte tam böyle bir maçtı.

Alınacak 3 puan takımı üst sıraya taşıyacak, rakibi altına alacaksın, takım havaya girecek, şehir havaya girecek ve bazı hesaplar çok daha farklı yapılacaktı.

Ama olmadı..

Önce Fenerbahçe’yi neredeyse ‘pamuklara sarıp korumak isteyen’ Ali Palabıyık, sonra Le Guen’in ikinci yarıya başlarken anlamsız Jorquera-Faty değişikliği..

Aynı hatayı iç sahada tek yenilgimizi aldığımız Galatasaray maçında da yaptı Le guen.

O maç ta da rakibin gardı düştüğü anda iki bekini çıkarıp iki hücumcu sokmuştu oyuna İgor Tudor oyuna. Biz bu hamleye cevap vermemiş ve adeta yenilgiye davetiye çıkartmıştık.

Dün akşam da ikinci yarıya başlarken Jorquera-Faty değişikliği adeta takımın el freni gibi oldu.

8 numara oyuncu çıkartıp sahaya 6 numara alınca bu zaten sahadaki oyunculara da ‘Ben bir puana oynuyorum’ mesajı gibi oldu.

Jorquera kenara geliyorsa oyuna Furkan girmeliydi. Jorquera çakıncı Batalal’ın işi daha da zorlaştı, takım oyun kurmakta zorlandı.

Hakem Ali Palabıyık ise ilk dakikadan itibaren yeşil beyazlı ekibin ceza sahası civarının her metrekaresinde faul çalmak için kendisini inanılmaz zorladı. Yandan, çaprazdan, ortadan, sağdan, soldan..

Bakti ki Fenerbahçe serbest vuruşları değerlendiremiyor, daha da garantisini, penaltıyı ‘cartt’ diye çalıverdi. Pozisyonda Soldado’nun üstten eliyle Ekong’u çekip kendini yere bıraktığını görmedi, göremedi, görmek istemedi.

Sonuç ortada..

Taraftardan söz etmeden olmaz. Dün akşam yine gerçekten muhteşemdiler. Hazırladıkları kareografi de 10 numaraydı. Galatasaray maçında 33 bin ile kırdıkları rekoru dün akşam geliştirdiler ve tribünlere tam 38 bin 108 kişi ile gelerek yeni rekoru tarihe yazdırdılar. Şimdi yeni hedef 44 bin..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.