Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yangınlardayız!

Yazının Giriş Tarihi: 25.02.2019 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.02.2019 00:05

Bursaspor, bir gün rötarlı olarak oynadığı maçta Lider M.Başakşehir’e kaybetti ve kendini ateş çemberinin tam ortasında buldu.

Ligde zor günler geçiren Bursaspor’a mutlak galibiyet gerekiyor. Bir puan da hani fena olmaz.

Maçtan önceki tablo bu.

İki gündür yağan kar yağışı sahayı iyice ağırlaştırmış. Bir anlamda sahada tam anlamıyla kör döğüşü olacak diye bekliyoruz. Ancak ev sahibi ekibin kaliteli ayakları buna müsaade etmiyor. Topa sahip olup, orta sahayı iyi kontrol ediyorlar, rakip kalede de oldukça etkili isimleri ile sonuca gidiyorlar.

Böyle bir ortamda haftalardır gol sıkıntısı çeken Bursaspor’da golcü Sakho sakatlıktan çıkıp kadroya girmiş, ancak biz topu o noktaya, ceza alanı içerisine getirmekte sıkıntı çekiyoruz. Getirdiklerimizde de topu Sakho’ya geçiremiyoruz. Sonuç olarak ilk yarı 2-0 mağlup bitiyor.

İkinci yarıya teknik direktör Samet Aybaba Latovlevici’nin yerine Yusuf Erdoğan ile başladı. Ancak sahanın her geçen dakikada daha da ağırlaşması oyuncuları daha fazla zorlamaya başladı.

Bu durum ev sahibi takımın aleyhine oldu.

Maçın 75.dakikasından sonra Bursaspor rakip kaleye daha çok gelmeye başladı. Bu bölümde, Sakho, Yusuf ve Aytaç ile kaçan net fırsatlar saç baş yolduran cinstendi.

Sonuç olarak yeşil beyazlı ekip lider Medipol Başakşehir’den puan çıkartamadı. Rakiplerin de kazanmasıyla sonunda 23. Ahfta sonunda kendimizi ateş hattının içerisinde bulduk.

Kelimenin tam anlamıyla yangınlardayız.

Artık Bursa’daki maçların önemi çok ama çok daha fazla artı. Kesinlikle kayba tahammül yok. Bugünden itibaren tüm kentte ‘kurtuluş savaşı’ ilan edilmeli ve tüm taraflar ona göre hareket etmeli.

Yoksa bu ateş sönmez, alev daha da fazlalaşır ve tüm kenti yakar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.