Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vites yükseltmeliyiz!

Yazının Giriş Tarihi: 29.11.2018 08:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.11.2018 08:57

Bizim için tam bir kırılma maçı olan Akhisar deplasmanından aldığımız 3 puan kentte müthiş bir sinerji getirdi. Sahaya konan futbolun kalitesinin yanı sıra Lato'nun attığı o muhteşem gol hala konuşuluyor. Unutulmazlar listesinde çoktan yerini aldı bile. Hazır her şey böylesine  keyifli giderken bize düşen vites arttırmak. Debriyaj frenle nereye kadar bize yakışan  yol açıkken gaza basmaktır. Samet hocanın da öğrencilerine bu doğrultuda direktifleri vereceği inancındayım. Bence bu kez olacak.

Samet Aybaba, solunumu durana bir hastaya organ nakilleri yaparak yeniden hayata döndürmeye çalışıyor. Biliyor musunuz başardı da. Gençleri takıma kanalize ederek aktif hale getirdi.  Aybaba böylesine zor bir işin üstesinden gelirken, bize de düşen sadece destek vermek. Ki böylesi bir çaba sadece alkışlanır. Vakıfköy'den yeni şampiyonlar neden çıkmasın ki değil mi?

Valla bir çoğunuza ütopik gibi gelse de neden olmasın demekten asla vazgeçmeyeceğim. Yeter ki bu çocuklara biraz destek verelim. Akhisar zaferinin ardından Bursaspor son dört maçın üçünü kendi sahasında oynacak bu da artı avantaj demek. Seyirci desteğini de arkasına alarak Bursaspor vitesini önce 4'e takar sonra da beşler. Bunu kesinlikle avantaja çevirmeliyiz. 3 maçta dokuz puan neden olmasın. Eğer bu 3 maçı da kazanırsak kente gelen bu hava da devam eder. 2 yıl yaşanan kaosun ardından bunları yazıyor olmak bile mucize gerçekten.

Sahada varını yoğunu ortaya koyarak Akhisar'dan 3 puanla dönen o gençlere ben de güveniyorum.Taraftarların desteği ile evimizdeki Erzurum ve Antalya maçlarını kayıpsız geçerek hedefe doğru önemli adımlar atacaklardır. Erzurum, Antalya, Göztepe ve EY Malatyaspor ile son dört maçına çıkacak olan Bursaspor'da alınacak galibiyetler bizi çok başka noktalara çıkarır. Pazar günü oynanacak olan Erzurumspor mücadelesi için takımın itici gücü olarak Timsah Arena'da tribünleri doldurmalısınız. Başarı birlikte gelecektir. Gençler inanıyor siz de inanın.

BBSK'DA GÖKHAN BORA DÖNEMİ

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulubü Yüzme Baş antrenörlüğüne Gökhan Bora getirildi. Sayın Bora'yı tanımasam da yüzme camiasında sevilen ve saygı duyulan bir isim olduğundan haberdarım elbette. İşine olan disiplinin yanı sıra öğrencileriyle kurduğu sağlam diyaloglarla da sevgi duyulan bir isim. Gökhan Bora ismine rahmetli Mustafa Akkaş'ın anlatımlarından da aşinayım ayrıca. Bu değişiklik için geç kalındığını yazmadan da geçemeyeceğim.

Bora'nın gelişiyle beraber de BBSK kulübüne geri dönüşlerin yaşanacağını düşünüyorum. Akkaş'ın ardından görevi devralan Sefa Aydın ile velilerin yaşadığı sıkıntılı sürecin son bulması -ki bunlardan biri de benim- beni ayrıca sevindirdi. Sefa Aydın'ın diyaloğa açık olmayan tavırları nedeniyle, BBSK çatısı altında spor yapan bir çok başarılı sporcu diğer kulüplere kaptırıldı. Bu süreci bizzat yaşayan biri olarak sayın Gökhan Bora'ya da gerekli bilgileri aktarmaktan keyif duyarım.

Sefa Aydın'ın o makamdan uzaklaştırılmasına üzülmedim. Diyalog olmadan insan ancak buraya kadar devam edebilirdi zaten. Altyapıya ve sporcuya değer veren Gökhan Bora gibi büyük bir ismi BBSK Yüzme Baş Antrenörlüğü'ne getiren BBSK yetkililerini alkışlıyorum ve Bora'ya görevinde başarılar diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.