Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

VAR’a rağmen!

Yazının Giriş Tarihi: 24.12.2018 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.12.2018 00:04

Bursaspor, ligin ilk yarısının son maçında Evkur YŞeni Malatyaspor’u ağırladı.

Yeşil beyazlı ekip tüm eksiklerine rağmen, rakibinin bu sezon formda olmasına ve klasmanda ikinci sırada olmasına rağmen çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Maçın ilk yarısında üst üste kaçtan fırsatların ardından Umut Nayir öylesine bir gol attı ki gerçekten şapkadan tavşan çıkardı genç oyuncu. Nefis bir rövaşata takımın soyunma odasına 1-0 önde ve moralli girmesini sağladı.

Ancak ikinci yarının hemen başında gördük ki bu gol aynı zamanda takıma rehavet getirmiş.

46.dakikada hatalar zinciri sonucunda Timsah kalesinde golü görüverdi.

Buna rağmen yeşil beyazlılar maçı bırakmadı. Ancak ilk yarıda düdükleri ile maçın adamı olmaya aday olan hakem Bülent yıldırım, ikinci yarıda verdiği kararlarla iyice ön plana çıkıverdi. Önce ceza alanı içinde elle oynamaya devam dedi, ardından Latovlevici’nin enfes golünü faul var gerekçesiyle VAR’a giderek iptal etti.

Tüm bunlara rağmen uzatma dakikalarında maç Bursaspor’a geldi. Hakem Bülent yıldırım Lima’nın ceza alanı içerisinde yere indirilmesine devam dedi ve korneri gösterdi. Ancak VAR odasından uyarı sonucunda penaltı noktasını göstermek zorunda kaldı.

Tamam dedik, hakem Bülent Yıldırım’a rağmen 3 puan geliyor. Ama bu kez da topun başına geçen Aytaç Kara topu yan direğe nişanladı. Kaleci ters tarafa fiti ama top direkte patladı ve galibiyette avucumuzdan uçup gitti.

Sonuçta ilk yarı 21 puanla kapatıldı. 23 olması içten bile değildi. Ancak ikinci yarı bu takıma takviye kesinlikle gerekiyor. En az 3 oyuncu takviyesiyle Timsah ikinci yarı rahat edebilir. Aksi taktirde yine sıkıntılı bir süreç bizi bekler. Bizden uyarması.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.