Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

VAR, seni sevmiyorum

Yazının Giriş Tarihi: 17.09.2018 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.09.2018 00:00

Bu sene uygulamaya konulan VAR sistemi ilk 5 haftada maalesef hep Bursaspor’un rakiplerine VAR ama Bursaspor’a nedense hiç olmadı.

İlk dört hafta sonunda 3 beraberlik ve VAR sonucu Fenerbahçe’ye de kaybeden yeşil beyazlı ekip, Çaykur Rizespor deplasmanına mutlak galibiyet için gitti. İlk dört hafta da ortaya konulan futbol herkesi çok memnun etti, gelecek için umutlandırdı. Hatta bu araya şöyle havalı bir galibiyet sıkışsaydı tüm şehrin kucaklaşması, kenetlenmesi çok daha kolay olacaktı. Böylesine sevgililerin kucaklaşması ertelenmeyecekti.

Rize maçına müthiş başladı Timsah.. Ev sahibi ilk 15 dakikalık bölümde sol kanadından cılız ataklarla geldi, yapılan ortalarda Okan çıkıp adeta ‘burada ben varım” dedi ve rakibe fırsat vermedi.

Timsah’ın golü plakada geldi. 16. dakikada Lima orta alanda bir top kaptı, nefis getirdi ve yine harika bir ara pası, Sakho’nun topu alışı, dönüşü ve vuruşu süper.. Bunun sonunda gol de süper. Hem de 16.dakikada.

31’de bu kez sol kanatta Yusuf’un aktardığı topu Sakho kafa ile önüne aldı, sürdü, sol çaprazdan sıfıra indi, nefis bir şut ve top ağlarda. Sonunda top orta yuvarlakta ama hakem Suat Arslanboğan’ın eli kulağında, VAR devreye giriyor ve bu nefis gol iptal ediliyor. Neymiş efendim Sakho, rakip savunmacı ile aynı hizada.. Eee o zaman bu neyin iptali. Buz gibi gol VAR sayesinde YOK oluverdi. Oysa santra ile oyun devam etse, Rize havluyu atacak, özlenen 3 puanı almak içten bile olmayacaktı. Bu iptal ev sahibi oyunda tuttu, moral verdi ve tekrar oyuna ortak etti. Sonucunda da durum ortada.

Buna rağmen ikinci yarıda Bursaspor fırsatlar yakaladı. Hele hele 84.dakikada Sakho’nun indirip, Stancu’nun ceza alanı dışından attığı sert şut var ki.. Direğe patlaması büyük şanssızlıktı..

Bu kadar güzel futbol, olumlu futbol bir türlü 3 puanla sonuçlanmadı. VAR sayesinde galibiyetlerimiz yok olup gitti ilk 5 haftada.

O yüzden VAR, seni sevmiyorum!..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.