Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

VAR'a ilk çelme!

Yazının Giriş Tarihi: 23.01.2019 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.01.2019 00:01

Son dakika da gelen golle derin bir nefes aldık. Neredeyse düşme potasındaki Fenerbahçe'ye hayat öpücüğü veriyorduk. Fenerbahçeli futbolcular maç boyunca düşe kalka bir futbol izlettirdiler bize. Sürekli yerdelerdi. Anlaşılır gibi değildi gerçekten. Fenerbahçe ile ilk maçı hatırlayın; VAR resmen doğramş ve anamızın ak sütü gibi helal olan 3 puanımızı gasp etmişti. Yine benzer bir şey bekliyordum açıkçası. Çakır ve Göçek soyadlarını duyunca ilk aklıma gelen şeydi. Neden olmasın dı?

Ki Aytaç'ın Sakho'nun müthiş ortasına vurduğu kafa ile attığı son dakika golü yine VAR'a takıldı. Yine o bildik işaret. Timsah Arena'da ölüm sessizliği ve isyan vardı. Yine aynı şey mi olacaktı yoksa. Çakır bir ilki daha Bursa'da gerçekleştirdi. Kendi karar veremedi bu kez de yan hakemi davet etti VAR başına. Ne olduğunu anlayamayan herkes isyan bayrağını çekti. Sonunda başarmıştık. Çakır golümüzü vermişti. Biz de camia olarak VAR'a ilk çelmemizi takmıştık. Darısı diğer VAR'ların başına.

Cüneyt Çakır'a gelince. Bence maçı berbat yönetti. FB'li kaleci Volkan Demirel'in topu oyuna sokarken ki lakayt hallerine ses çıkarmadı. Sürekli yeşil beyazlı futbolcuların atağını kesti. Sarı kartları yağmur gibi verdi. Ama Volkan'a da en iyi cevabı Aytaç Kara attığı golle verdi. İlk yarıda rezil bir Bursaspor izledik. İkinci yarıda ise Samet Hoca'nın yaptığı Sakho, Lima ve Yusuf Erdoğan değişikliği maça hareket getirirken, takıma da güven kazandırdı. Üst üste yapılan ataklar golü bulmamıza neden oldu. Bursaspor'a hücum futbolu çok yakışıyor. Savunmada kalan Bursaspor erken gol yiyor ki bu da bizim hiç ihtiyacımız olmayan bir durum.

Hücum hücum hücum. E iyi güzel de 3 puan istiyorsak sayın Ali Ay üzerinize düşen görevi yapın ve bu takımın ihtiyacı olan forveti yeşil beyazlı renklere bağlayın. Bunu bir an önce geciktirmeden yapmanızda fayda var. Yoksa biz böyle lig sonuna kadar beraberliklerle devam ederiz. O koltukta bunun için varsınız. Hem personelin maaşını ödeyin hem de bu takıma transfer yapın. Bursaspor defalarca maçı çevirebilirdi. Onca fırsata rağmen ne Umut ne Yusuf ne de Lima değerlendirebildi. Bitirici yetenek lazım. Çözümü siz bulacaksınız. Başkan sizsiniz. Önemli olan iyi oyun değil 3 puan. Beraberliklerle nereye kadar. Bir an önce gereken kan bu takıma enjekte edilmeli. Lami cimi yok. 

Bursaspor-Fenerbahçe maçında Doğu Türkistan'daki katliama dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak isteyen Bursaspor taraftarının koreografisine izin çıkmadı. Ama Bursaspor taraftarı yine mesajını verdi. Kırımızı beyaz renklerle yaptıkları Türk Bayraklı koreografide; "Bin cihana değişmem Türklüğümü" yazısı tribüne yansıdı. Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay bu tabloyu ayakta alkışladı.

Fenerbahçe golü bulduktan sonra Skirtel'in tribünden atılan bir madde ile başı yarıldı. Arkadaşlar biz canimiyiz. Bir yanda muhteşem bir koreografiye imza atıyorsunuz diğer yanda sahadaki futbolcunun başını yarıyorsunuz. Skirtel hiç olay çıkarmadan maça devam etti. Volkan'ın başına geldiğini düşünsenize aynı olayın neler olurdu. Ortalığı ayağa kaldırırdı. Allah aşkına yapmayın. Tribün liderleri taraftarlarla toplantı yapmalı ve sahaya kesici delici ve benzeri maddeler atmamaları konusunda ciddi şekilde uyarmalı.  Bu tip olayların hiç kimseye faydası yok.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.