Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üretmezsen olmaz!

Yazının Giriş Tarihi: 05.10.2019 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.10.2019 00:03

Bursaspor, yeni bir seri yapabilmek için dün akşam ligin 7’nci haftasının açılış maçında deplasmanda Altay ile karşı karşıya geldi.

Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, geçtiğimiz haftanın kazanan takımında bir değişiklik yaptı. İgor’un yerine Özer’i ‘Kaptan’ olarak sahaya sürdü.

Ev sahibi Altay maça daha hızlı başladı. Sait Karafırtınalar hafta içinde dersine iyi çalışmış. Kontra ataklarda henüz daha savunması iyi oturmamış yeşil beyazlı ekibe sıkıntı yaratmak istemiş ve bunda da başarılı oldu. İlk gol duran topta adam paylaşımı hatasında geldi. Korner atışında adam paylaşımı çok daha iyi yapılmalı ve orada rakibe kafa vurdurulmamalıydı.

Ancak yenen bir ikinci gol var ki buna ne demeli bilemiyorum. Rakip kalede Bursaspor korner atışıyor, seken topta rakip hızlı çıkıyor. Altay’ın hızlı adamı Kappel bizim ihtiyar delikanlı Latovlevici’nin yanından fırtına gibi geçti, yaklaşık 60 metre topu sürdü ve Tatos’a golü attırdı. Bu gol olduğunda maçta 30’ncu dakikaydı. Bu maça kadar rakip kaleye attığı şutların sadece yüzde 13’ünü gole çevirme başarısı gösteren Altay, yarım saatte iki gol buldu. Bu da yeşil beyazlı ekipte moral bozukluğuna yoml açtı. Hemen ardından gelen tehlikeli atakları Çağlar savuştururken, ilk yarının son bölümünde Bursaspor fgol atması gerektiğini hatırladı. Sonuçta yapılan baskı 45+2’de golü getirdi ve bu bir anlamda ikinci yarı için de bir umut oldu.

Timsah ilk yarıda sadece iki şut attı ve bunlardan birisi gol oldu.

İkinci yarıya umutla başladık ancak pozisyon ve istek olarak sahada her iki takım içinde aynı şeyi söylemek mümkün olmadı. Orta sahada kör döğüşü şeklinde geçen, temposu düşen maç ev sahibine ekibinin avantajı oldu. Bu yarıda Timsah’ın tek gol girişimde Kubilay’ın etkili kafa vuruşunda kaptanı Özer’den dönmesi büyük bir talihsizlikti. Oyuna hamle oyuncusu olarak İgor, uzatmalarla birlikte yaklaşık 25 dakika hiçbir şey yapmadı desek abartmış olmayız.

Sonuçta yeşil beyazlı ekip, mutlak kazanmak için çıktığı İzmir deplasmanından eli boş döndü ve 7’nci haftada üçüncü yenilgisini almış oldu.

Şimdi önümüzde milli maç arası var. Bu arayı iyi değerlendirmek, eksikleri olan oyuncuların açığı kapatmaları sağlamak ve milli aradan sonra lige eksiksiz dönüş yapmak için her şey yapılmalı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.