Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Umutlar yeşerdi!

Yazının Giriş Tarihi: 02.07.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.07.2020 00:00

Süper Lig yolculuğunda, teknik direktör değiştirmekten adeta bitap düşen Bursaspor'da umutlar yeniden yeşeriyor. İbrahim Üzülmez ile galibiyete hasret kalan Bursaspor'da kan değişikliğinin ardından ikinci galibiyet geldi. İrfan Buz'un kaptan köşkünde olduğu Süper Lig yolculuğunda, Bursasporlu futbolcular çok önemli bir maçtan daha 3 puan çıkarmasını bildi. Giresunspor’u Özer'in golüyle mağlup ettik. Tehlikeli virajı hata yapmadan dönmeyi başaracağız gibi duruyor. Bu virajı geçmek için önümüzde kaldı 3 maç. Eğer bu 3 maçtan da istediğimiz puanı çıkarırsak, işte o zaman avazımız çıktığı kadar "bekle bizi Süper Lig" diye haykırırız.

Yazmakta sakınca görmüyorum. Metin Diyadin ile anlaşıldığı haberlerinden sonra resmen her şeyin bittiğini düşündüm. Metin Diyadin, İbrahim Üzülmez'in, Samet Aybaba'nın Mesut Bakkal'ın yapamadığı neyi başarabilirdi ki? Ve o an Bursaspor'un düştüğü bu ligden bir daha asla kurtulamayacağına inandım. Ta ki, rota Diyadin'den İrfan Buz'a çevrildiği ana kadar. İşte o an içimdeki o negatif hisler birer birer beni terk etti. "Olabilir" diye geçirdim içimden. Alınan 2 galibiyetle bunu net şekilde anlamış oldum. İrfan Hoca iyi başladı. İkide iki yaptı. Ama işi daha da sıkı tutması lazım. Zira önümüzdeki yol çok tehlikeli. Bize 3 galibiyet daha lazım. Aman hocam dikkat.

Ya hiç anlamıyorum. Hakemlerin Bursaspor’la ne dertleri olduğunu. Bu kadar hainlik neden, hangi amaç uğruna yapılır, pes doğrusu. Kararlarınızı verirken biraz daha vicdanlı olun. Bırakın takımlar kendi alın terleriyle sahada kazansınlar. Bir kulübün emeklerini, futbolcuların mücadelesini saçma sapan kararlarınızla yok etmeyin. Bursaspor'un yakasından artık düşün. Şampiyon apoletli takım, sizlerin veremediği o kararlar yüzünden düşürüldü. Şimdi de süper lige çıkartmamak için ultra bir çaba var. Elbette burada Bursaspor Kulüp Başkanı sayın Mesut Mestan'a büyük görev düşüyor. Siz ve ekibiniz devreye girmeli, her hafta yapılan haksızlıklar karşısında gerekli duruşu sergilemelisiniz. Lobi mi yapacaksınız, tepki mi vereceksiniz, yapın. Ama asla susmayın.

Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olan İrfan hoca, yarım kalan hikayesini büyük puntolarla yazacak gibi görünüyor. Sahaya yansıttığı heyecanı ve hırsı ile bunu bize de hissettirdi. Öyle ki, sönmek üzere olan ateşi harladı ve umutları yeşertti. İnşallah 3 maç sonra da bu ateş daha da alevlenerek yanmaya devam eder. Evimizde, önce Altınordu ardından Menemen spor ile mücadele edeceğiz. Bu avantajı çok iyi kullanmalı ve iki maçtan 6 puan çıkarmalıyız. Yarıştan asla kopmamalı ve ait olmadığımız bu lige veda etmeliyiz. Çünkü bizi bekleyen Süper Lig var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.