Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Umut Timsahın Ekmeği!

Yazının Giriş Tarihi: 25.08.2019 01:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.08.2019 01:53

Geçtiğimiz sezonda aynı kaderi paylaşan iki bedbaht takımı Bursaspor ile Akhisar’ın bu gece Timsah Arena’daki kapışmasının sıkı ve gollü bir mücadeleye sahne olacağını bekleyebiliriz.

PTT 1. Lig maratonuna tek gollü Adanaspor galibiyeti ile başlayan Ege temsilcisinde kadrosuna kattığı kaleci Gökhan Değirmenci, Burhan Eşer, Tolga Ünlü, Bjarnason, Hadzic, Erhan Çelenk ve Çekdar Orhan takımlarıyla ilk maçına çıktı. Geçen sezonu başka takımlarda kiralık olarak geçiren Bertuğ Bayar ile Alperen Babacan da ilk 11'de yer alan isimlerdi.

Erzurum’dan sonra Gazişehir’i de ‘SÜPER’ yapan teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın ‘önce uyut, sonra vur-kaç’ taktiğiyle tipik bir deplasman kurdu olduğu biliniyor.

Böyle disiplinli takımları yenmeniz için ortaya akıl koymanız lazım.                                                                                              

Seri düşünce koymanız lazım… Yetenek koymanız lazım…

Ne yazık ki; kadro açısından tarihinin en fukara dönemini yaşayan Bursaspor’un en büyük güvencesi eldeki mevcut gençlerin Karagümrük maçında olduğu gibi mücadeleci/hırslı/tempolu oyunlarını bir kez daha sahaya yansıtmaları.                                                                           

Umut  Bursaspor’un ekmeği ye Mehmet’ çaresizliği içinde bekleyip göreceğiz… Geçelim yıllardır süren ancak yararını değil zararını gördüğüm bir uygulamaya…

Meteoroloji Hava Tahmin uzmanlarına göre; bugün Bursa’da görünen sıcaklık 35, nem nedeniyle hissedilen ise 38 derece... Her ne kadar akşam saatlerinde bu değerler bir miktar düşecek olsa da 21.45’de başlayacak oyun nedeniyle Bursalı futbolseverleri yine uzun bir mesai bekliyor.

Sıcakta gece maçları tamam da, soyunma odası röportajları ve basın toplantılarıyla ‘ertesi güne’ sarkan, yorumcu geyikleriyle sabahı bulan futbol muhabetlerinin dünya üzerinde bir başka örneği var mı bilemem ama bildiğim milletçe ayakta uyuduğumuz!

Spor medyası magazincilerden geç yatıyor… Resmi dairelerde gözleri kanlı vampir görünümlü memur görürseniz, bilin ki o kişi sabaha kadar ekran başında mesai yapmıştır.

Ekranlarda kulübede esneyen futbolcuların protokol tribününde kestiren devlet büyüklerimizin görüntülerine az mı tanık olduk?

Oysa çözüm çok basit… Maçı güneş battıktan sonraya alırsın olur biter...

Mesela 19.45 ile 21.45 arasında oynansa ne fark eder? En kabadayı 25-26 derece olur sıcaklık… 20 dereceyi bulmak için uyku vaktini beklemek ne derece doğru?

Futbolcuların sağlığını düşünürken, gecenin bir yarısında maçtan eve dönmeğe çalışan insanların can güvenliği ne olacak?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.