Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Umut Meraş ve Kaleci Muhammmet

Yazının Giriş Tarihi: 09.08.2019 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.08.2019 00:04

Bir takım zor durumda olunca elindeki değerleri ucuza kapatmak için takımlar sıraya giriyor. Bugünkü piyasada Umut Meraş’ın değeri en az 2 milyon euro. Ancak gel gelelim Bursaspor nasıl olsa paraya ihtiyacı var düşüncesiyle gelen teklifler hep değerinin altında. Kaleci Muhammet için de aynı şey söz konusu.

Tabii ki yönetim de teklif edilen rakamlara Umut ve Muhammmet’i göndermek istemiyor. Gönül ister ki Bursaspor yönetimi kendi işini kendi halletsin ve oyuncu satmadan transfer tahtasını açsın ve gerekli transferleri yapsın. Beklentimiz bu yönde. Ancak şu da var ki, ligin başlamasına çok az bir süre kaldı. Yönetimin elini çabuk tutması gerekiyor. Eğer maddi sıkıntıdan dolayı bu oyuncular değerinin altında satılmak zorunda kalınırsa gerçekten üzücü olur. Bu konuda yönetimin tavrını destekliyorum.

Umut Meraş’ın yaptığı bir açıklama var. Muhatap bulamıyorum, başkan telefonlarıma çıkmıyor diye. Umut kendi açısından haklız Böyle bir dönemde yönetimin oyuncularına daha yakın olması, zor günleri birlikte aşacağız diyerek onlarla iyi ilişkiler kurması gerekiyor. Oyuncuların muhatap bulamaması, oyuncuların küstürülmesi bu ortamda Bursaspor’un aleyhine olur. Şu anda tam bir aile havası oluşturulması gerekiyor ki bu zor günlerde herkes taşın altına elini koysun. Oyuncu çocuk gibidir. İlgi ister, sahiplenilmek ister. Arkasında kendilerine inanan kapı gibi bir yönetim görmek ister. Eğer siz oyuncuları muhattap bulamayacak duruma getirir, ilgisiz bırakır, onları sahipsiz bırakırsanız nasıl başarı bekleyeceksiniz. Bu konularda yönetimin olumlu adımlar atması Bursaspor’un başarısı için şart.

Birkez daha belirteyim, eğer Umut Meraş gibi geleceği çok parlak olan kaleci Muhammet gibi oyuncular değerlerinin altında satılmak zorunda kalınırsa gerçekten üzülürüm. O yüzden Bursaspor’un ileri gelenleri, takımlarını her fırsatta sonuna kadar destekleyen vefakar taraftarları bu zor günlerde ellerini taşın altına koysun. Başka Bursaspor yok. Bu takım bu sene şampiyon olarak süper lige çıkmak zorunda. Ne takımlar hatırlıyorum tepetaklak alt liglere giden. Allah korusun böyle bir durum yaşanmasın. Başlatılan kampanyanın sloganı hiçbir zaman akıllardan çıkmasın. Yeniden Zirveye...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.