Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üçüncü sac ayağı ve gönülden teşekkür…

Yazının Giriş Tarihi: 30.01.2019 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.01.2019 00:03

Bir insan en çok ne karşısında mutlu olur?

Ne karşılığın da demiyorum ama ne karşısında…

Sanırım hayallerinin gerçek olması karşında.

Yıl 2014;

Aklımda iki şey var.

Biri adını Sivil Gündem Koyduğum sadece ve sadece sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını konu alan bir gazete, diğeri çeşitli meslek ve sanat dallarında çalışmalarını Bursa’ya ve insana dokunabilme başarısını göstermiş sivil toplum kuruluşlarını ve bu bağlamda faaliyetler gösteren özel kişileri hem birbirleri ile hem de Bursa ile tanıştırmak amacını taşıyan Fark Yaratanlar Ödül Töreni.

Ama üç ayaklı ödül töreni; Biri sivil Toplum Kuruluşlarının, biri Kadınlarımızın diğeri ise bakkalından, fırıncısına, tüccarından, üreticisine küçük ve orta ölçekli işletmelerimizin.

Çok şükür;

Sivil Gündem artık internette olsa da yoluna devam ediyor, birinci kategoride ki Fark Yaratanlardan dört adet, ikinci kategoriden de bir olmak üzere toplamda beş tanesini hayata geçirdim.

2 Mart 2019 da Plaza 16’da yapılacak Fark Yaratan İşletmelerimiz ise konseptinin  ilki  olacak hem de üçlü sac ayağını tamamlayacak.

Şimdi ben sevinmeyeyim de kim sevinsin…

Sivil Gündem ve Fark Yaratanlar bu güne dek birkaç dostun çorba da tuzum olsun kavlinden başkaca hiçbir destek almadan yol aldı.

Gerçi olanaksızlıklar yaşansa da tüm Fark Yaratanlarda ana amaç her zaman hasıl oldu. Her defasında salonları tamamen doldurup etkinlikleri hiçbir olumsuzluğa bulaştırmadan tamamlayabildim.

Ancak her defasında ‘’ah şunu da yapabilseydim ne iyi olurdu’’değim de pek çok şey vardı.

Ben her Fark Yaratanlar Etkinliğini bir kitap (ki üzerinde çalışıyorum Fark Yaratanlar kitaplaşıyorlar) her yılı da o kitaplarımı koyduğum kütüphanem olarak görüyorum.

Kitap kütüphane demişken,

Düşünsenize kocaman bir kitapçıya girmişsiniz, okumadığınız ancak okumayı ve kütüphanenizde bulunmasını çok arzu ettiğiniz bir sürü kitap var; etiketlerine bakıyorsunuz içlerinden en fazla ikisi alabileceğinizi onun bile bütçenizi zorlayacağını görüyorsunuz. Tam vazgeçip dükkandan çıkmak üzere iken omzunuza bir el dokunuyor ve ‘’Hangilerini istersen alabilir ve kütüphanene koyabilirsin ben arkandayım diyor ve dediğini de yapıyor’’

Fark Yaratan İşletmelerimiz 2019 Ödül Töreni işte omzuma dokunan el ve eller sayesinde hayata geçiyor bu yıl.

Şimdilerde, DEŞARP TEKSTİL’in ana sponsorluğunda (yok; verdikleri desteğin yanında sponsorluk sözcüğü ve ana sıfatı cılız kaldı; olağanüstü ve tek sponsorluğunda demem çok daha doğru olacak.) evet, olağanüstü ve tek sponsorluğunda Bursa’ya yine bir ilk yaşatabilecek olmanın heyecanını yaşıyorum.

DEŞARP TEKSTİL’in sahibesi sayın Süheyla Altan Kırcı ve Üstad Mali Müşavir aynı zamanda Bursa Muğlalılar Derneği’nin de Yönetim Kurulu üyesi olan eşi sayın Mehmet Kırcı’nın projeme verdikleri desteklerinden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır.

Biliyorum ki bu desteğin altında artık rüştünü ispat etmiş Fark Yaratanlar Etkinliklerine ve şahsıma duyulan güven ile teveccüh yatmaktadır.

Bursa Muğlalılar Derneği Başkanı Uzman Öğretmen Sayın Ramazan Akan’a da projenin hayata geçmesi konusunda verdiği son derece önemli destekten ve çalışmalara kattığı enerjiden dolayı ayrıca müteşekkirim.

Bu günlerde gece ile gündüz birbirine karıştı; Konusunda donanımlı kocaman bir ekip Bursa’nın Fark Yaratan İşletmelerini yine Bursalılarla tanıştırmak için harıl harıl çalışıyor.

Hiçbir ayrıntıyı atlamadan, yapılabileceğin en kusursuzunu yapabilmek daha da önemlisi verilen desteğin hakkını vermek adına…

2 Mart 2019 Cumartesi.

Lütfen not ediniz bu tarihi.

Plaza 16 da gerçekleştireceğimiz SİVİL GÜNDEM-DEŞARP TEKSTİL FARK YARATAN İŞLETMELERİMİZ 2019 ÖDÜL TÖRENİMİZE VE KOKTEYLİMİZE davetlisiniz.

Sivil Gündem’in sloganı ‘’Her Değer Bin Emek’’

Gelin binlerce emekle değerler oluşturan Fark Yaratan İşletmelerimizi hep birlikte alkışlayalım

Bursa’ya yine bir ilk yaşatırken birlikte kıvanalım…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.