Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye af bekliyor...

Yazının Giriş Tarihi: 15.07.2018 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.07.2018 00:03

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine giden yolu açan, Türkiye'nin her dönem kritik virajlarını sorunsuz atlatmasını sağlayan lider, Devlet Bahçeli yine sahnede. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 'baraj sorunu olmadıklarını ülkenin bekası adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Başkan adayı olarak desteklediklerini' her daim vurgulayan Bahçeli, açıklamaları ile millete tercüman olmaya devam ediyor. Türkiye'nin yoğun ve zorlu bir süreçten geçtiği şu süreçte özellikle FETÖ tarafından gerçekleştirilen adil olmayan zulüm yargılamalara ve mahkumiyetlere Ak Parti ve Adalet Bakanlığı bile sessiz kalırken, Ülkücülerin gözbebeği Başbuğ Devlet Bahçeli "AF" çıkışıyla dur diyor. MHP lideri Bahçeli, af tasarısının Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannemesinde olduğunu ifade ederek, yeni yasama döneminde af tasarısını Meclis'in gündemine taşıyacaklarını aktardığı basın toplantısında önemli konulara da değinmeyi ihmal etmedi. Türkiye'nin üzerinden ölü toprağını attığını ifade eden MHP lideri Devlet Bahçeli, "Ülkücülüğün fiyatı yoktur. Ülkücülüğün pazarı yoktur. Bizi bilen bilir bilmeyen de kendi bilir. Apolet tartışmasını fazla uzattım diyen zavallılar için, HDP'ye Kürt siyasi hareketi diyerek, Kürt kökenli kardeşlerimizi töhmet altında bırakan, PKK'ya umut aşılayan fikir ve ülkü yoksunları adına pişmanlıklar olabilir ama bizde pişmanlık asla yoktur. Duruşumuz millettir. MHP kaçak güreşmez, kaçak dövüşmez. Siyaseti millet için yaparız, adam gibi yaparız. Cumhurbaşkanlığı sistemi önümüzdeki bin yılın anahtarıdır. Biz yürüyen mezar taşı değiliz. Türkiye yükselişe geçti, ölü toprağını üzerinden attı" sözleri ile Dünya'ya meydan okudu. Yeni yasama dönemi ile birlikte af önerisini Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne taşıyacaklarını ifade eden Bahçeli ve MHP'nin halk nezdinde ki yükselişi de böylelikle güçlenerek devam ediyor. Vergi ve Sosyal Güvenlik başta olmak üzere Kader Mahkumları ve de mali borçları nedeniyle hapsen tazyik yatanlar, yargılananlar, arananlar dahil herkesin umudu Devlet Bahçeli...

Bahçeli Türkiye'nin umudu oldu...

Ülkücü hareketin son siyasal mimarı ve de yükseliş abidesi Devlet Bahçeli, yaptığı başarılı ve sabırlı hamleler ile uyguladığı kucaklayıcı siyaset sayesinde Milliyetçi Hareket Partisi'ni yeniden Türkiye'nin dinamosu haline getirdi. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin son dönem Adalet Bakanlarının bile korkudan el atamadıkları FETÖ mağduriyetleri olarak adlandırılan FETÖCÜ hakim ve savcılar eliyle yürütülen ve sonuçlandırılan haksız ve zulüm yargılamalara baş kaldıran, mazlumun yanında dik duruş sergileyen Bahçeli'ye en büyük destek Anadolu'dan geliyor... Cumhurbaşkanlığı süreci ve yeni kabine döneminde görev üstlenmeyerek somut bir dik duruş ile sancak beyliği yapan Bahçeli, son hükümet döneminden daha etkili başarılara imza atıyor, attırıyor. İlerleyen yaşına rağmen yorulmak nedir bilmeyen, yürüyüşü ve de ülke sevdası ile yoğrulan ülkücü camianın gençlerini Türkiye ülküsünde kenetleyen Bahçeli'nin FETÖ ile mücadelede sergilediği başarı ise takdire değer. FETÖ süreci ve devamında 15 Temmuz ihanet gecesi ülkücüler ile milli asker ve polisler dahil kamu çalışanlarını Devlet yanında Millet yolunda dik tutan Bahçeli, Türkiye'nin umudu olmaya devam ediyor. Bedelli askerlik tartışmaları bir köşe de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın KHK veya TBMM yasama dönemini bekleye dursun, Bahçeli önümüzde ki yerel seçimlerde gösterdiği bu dik duruşlu yürüyüşle çok sayıda şehirde belediyeleri alacak potansiyel sergiliyor.

Af ile toplumsal huzur mümkün...

Türkiye'nin yarınlarına ışık olan 24 Haziran seçimlerinin hemen ardından Başbakanlık başta olmak üzere çoğu kurum tarafından 25 Haziran sabahı gerçekleştirilen Milliyetçi ve de Devletçi kişi, kurum ve kuruluşlara yönelik yıldırma tebliğleri, yasaklamalar ve devamında Vergi Daireleri başta olmak üzere Adli ve İdari Yargı tarafından başlatılan ceza uygulamalarına af ile son vermek mümkün. Ankara'da FETÖ halen daha en güçlü düzeyde olduğu halde Ak Parti'nin bu anlamda hem kendi içerisinde ki hem de kurumlar içerisinde ki siyasi ve idari yapılanmaya çaresiz kalması ise, en acı tablo. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önerdiği af yasası ve devamında gerçekleşecek toplumsal idari ve ceza yasaları ile sosyal devletin eksiklerini gidermesi, toplumsal huzurun sağlanması, suçun önlenmesi ve suçluların belirlenmesi ve infaz edilmesi daha kolay olacak. Kısacası, Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli "AF" çıkışıyla Devlet babanın şefkatini milletine sunarak milli birliğin tesisinin temellerini güçlendirmeye devam ediyor. Bize de 'helal olsun' demek düşüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.