Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzciler Kaymakam Soytürkü’ü ziyaret etti

Hatay’ın Dörtyol ilçesine gelen Irak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Alfa Gençlik ve Spor Kulübü iş birliği ile yapılan protokol ile kampa katılan izci liderleri Kaymakam Recep Soytürk' ü ziyaret etti. Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Selçuk...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzciler Kaymakam Soytürkü’ü ziyaret etti
Hatay’ın Dörtyol ilçesine gelen Irak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Alfa Gençlik ve Spor Kulübü iş birliği ile yapılan protokol ile kampa katılan izci liderleri Kaymakam Recep Soytürk' ü ziyaret etti.

Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Selçuk Kayhan ile birlikte gelen Iraklı heyeti kabul eden Kaymakam Soytürk, Yeşil kasabasında bulunan İlkkurşun İzcilik Kampı’nın en önemli kamp yerlerinden biri olduğunu söyledi. İzciliğin gönül işi olduğunu aktaran Soytürk, “Bu kampta da amaç her iki ülkenin izcilerinin bir birleri ile kültür alış verişte bulunmaları ve izcilik eğitimi konularında farklı bilgileri öğrenmeleri. 160 izcimiz birkaç gün burada konaklayacaklar. Bu süre içerisinde de bölgemizdeki tarihi ve turisttik yerlerde de gezme fırsatı bulacaklar." dedi.

Organizasyon Sorumlusu Türkiye İzcilik Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi ve Alfa Gençlik ve Spor kulübü Başkanı Mustafa Köşker de Kaymakam Recep Soytürk' e teşekkür ederek, Dörtyol' da bulunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Ulusal Gönüllüler Derneği Başkanı ve Arap izciler sorumlusu Ali Hilal da Dörtyol bölgesine hayran kaldıklarını söyledi.

Irak Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Özel Sekreteri Meythem Tuzlu, Kerkük İzcileri sorumlusu Erşed Ali ve Tercüman Günay Denden'in de yer aldığı ziyarette konuklar Kaymakam Recep Soytürk' e plaket verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.