Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Temizlik yaparken canından oldu

Kadıköy'de 4 katlı binada temizlik yapan bir kadın cam silerken düşerek feci şekilde can verdi. Talihsiz kadının olay yerine gelen eşi gördüğü manzara karşısında sinir krizleri geçirdi. Olay saat 13.00 sıralarında Bostancı Mahallesi,...

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2013 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2013 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Temizlik yaparken canından oldu
Kadıköy'de 4 katlı binada temizlik yapan bir kadın cam silerken düşerek feci şekilde can verdi. Talihsiz kadının olay yerine gelen eşi gördüğü manzara karşısında sinir krizleri geçirdi.

Olay saat 13.00 sıralarında Bostancı Mahallesi, Ali Nihat Tarlan Caddesi'nde numara 7'de meydana geldi. İddialara göre dar gelirli eşine destek olmak için evlere temizliğe giden Rukiye Şimşek (42), cam silmek için pencereye çıktı. Bu sırada dengesini kaybeden Şimşek, 3.kattan yere düştü. Kafa üstü yerdeki beton merdivenlere düşen Şimşek'in kafası parçalandı. Gürültü üzerine dışarıya çıkan vatandaşlar Rukiye Şimşek'i yerde görünce sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Bir süre sonra gelen 112 acil yardım ekibi Şimşek'in öldüğünü belirledi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ise kimsenin yaklaşmasına izin vermedi. Kötü haberi duyan kadının eşi Bahri Şimşek, koşarak olay yerine geldi. Kanlar içinde yerde yatan eşinin üzerindeki örtüyü kaldıran Bahri Şimşek, gördüğü manzara karşısında adeta yıkıldı. Gözyaşlarına boğulan Şimşek'i polis ekipleri uzaklaştırdı. Daha sonra sandalyeye oturan Bahri Şimşek, uzaktan eşinin cesedine bakarak hüngür hüngür ağladı. Ceset, incelemelerden sonra Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada olaya tanık olan bazı vatandaşlar sağlık ekiplerine tepki gösterdi. Ambulansın geç geldiğini iddia eden vatandaşlar kadının dakikalarca yerde yardım beklediğini iddia etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.