Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Tanrıverdi: Manisa'nın toplu ulaşımını raylı sistemle çözeceğiz

AK Parti Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa’nın toplu ulaşımdaki sıkıntısını raylı sistemle çözeceklerini bildirdi. Şeyh Ferani Camisi yanındaki kahvehanede mahalle sakinleriyle biraraya gelen Tanrıverdi, AK partili aday adayları ve...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milletvekili Tanrıverdi: Manisa'nın toplu ulaşımını raylı sistemle çözeceğiz
AK Parti Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa’nın toplu ulaşımdaki sıkıntısını raylı sistemle çözeceklerini bildirdi. Şeyh Ferani Camisi yanındaki kahvehanede mahalle sakinleriyle biraraya gelen Tanrıverdi, AK partili aday adayları ve teşkilatın yerel seçimler öncesi Manisa için değerli projeler hazırlandığını, göreve geldiklerinde bunların hayata geçirileceğini söyledi.

Manisa’nın önemli bir probleminin toplu taşımacılık olduğunu belirten Milletvekili Tanrıverdi, “Trafik yoğunluğundan dolayı vatandaşlar özel araçlarını kullanmak istemiyor ama toplu taşımadan da sağlıklı yararlanamayınca doğrusu rahatsız oluyor. Şimdi Manisa için arkadaşlarımızın, teşkilat mensuplarımızın hazırlattığı önemli bir proje var. Bu, raylı sistem taşımacılığıdır. Özellikle Muradiye’de üniversitemiz kampüsü var, buradaki öğrenci kardeşlerimiz şehirle iç içe olamıyor. Ulaşım sorunu var, dolayısıyla kampüsü şehre, şehri de kenar mahallelere taşıyabilecek rahat, konforlu, zamanı değerlendiren bir taşıma sistemi olan raylı sistemle bunu gerçekleştireceğiz.” dedi.

Tanrıverdi ayrıca Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla yapılacak şehir hastanesinin temel atma töreninin, 1 Aralık 2013 Pazar gününe ertelendiğini duyurdu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.