Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivas’ta ‘Kurban olurum’ galası yapıldı

Aktif Sivaslı Sanayici ve İş adamları Derneği(ASSİAD), Kurban Bayramı'nda Mardin’de ve Kenya’da düzenlenen programlar sonrası "Kurban olurum" galası düzenledi. Törende Kurban Bayramı programına katkısı olan işadamları plaketle ödüllendirildi.Hisar...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas’ta ‘Kurban olurum’ galası yapıldı
Aktif Sivaslı Sanayici ve İş adamları Derneği(ASSİAD), Kurban Bayramı'nda Mardin’de ve Kenya’da düzenlenen programlar sonrası "Kurban olurum" galası düzenledi. Törende Kurban Bayramı programına katkısı olan işadamları plaketle ödüllendirildi.
Hisar Düğün Salonu’nda düzenlenen programa Mardin’den gelen işadamları ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Gala gecesine Samanyolu Televizyonu sunucusu Reha Yeprem şiirleri ve anılarıyla renk kattı. Düzenlenen programa Mardin’den gelen işadamları ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.


ASSİAD Başkanı Zeki Bulut, yaptığı konuşmada, herkesin bu yaşına kadar çeşitli bayramlar idrak ettiğini, ancak kendinin başka bir yerde kurban kesmek nefsine ağır gelse de ilk defa kurbanda bayramın, paylaşmanın ve kardeşliğin farklı manalara geldiğini yeni anladığını ifade etti.

Bayramı Mardin’de Suriyeli mültecilerle birlikte yaşadığını anlatan Bulut, Bu farklılığı yaşamasına sebep olan Mardinlilere teşekkür ederek şöyle devam etti: “Bu farklılığı yaşamamıza sebep olan Mardinli dostlarımıza gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bize orda farklı bir bayram yaşattılar. Biz Mardin’de Suriye Sınırında kardeşlerimizle, Suriye’den gelen mültecilerle birlikte bayram yapma imkânı bulduk. İnşallah Suriyeli kardeşlerimiz bundan sonraki bayramlarda kendi ülkelerinde huzur ve barış içerisinde geçirirler.”

Daha sonra ASSİAD olarak Kurban Bayramı'nda Mardin’de ve Kenya’da düzenlenen programlara katkıda bulunan işadamlarını plaket takdim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.