Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İbrahim Dağaşan Fenerbahçe maçı kadrosundan çıkarıldı

Medical Park Antalyaspor'da İbrahim Dağaşan, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın Fenerbahçe ile oynanacak maçın kadrosundan çıkarıldı.Kırmızı-beyazlı kulüpten Doç. Dr. Ali Erdoğan imzasıyla yapılan açıklamada, "Futbolcumuz...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Medical Park Antalyaspor'da İbrahim Dağaşan, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın Fenerbahçe ile oynanacak maçın kadrosundan çıkarıldı.

Kırmızı-beyazlı kulüpten Doç. Dr. Ali Erdoğan imzasıyla yapılan açıklamada, "Futbolcumuz İbrahim Dağaşan, 23 Kasım Cuma gecesi evinde istirahat halindeyken ortaya çıkan baş dönmesi, göğüs ağrısı ve aşırı yorgunluk şikayetleri nedeniyle ayaktan Medicalpark Antalya hastanesine başvurmuştur." denilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Futbolcumuz İbrahim Dağaşan'ın burada kardiyoloji ve enfeksiyon hastalıkları uzmanları tarafından yapılan muayene ve tetkiklerinde önemli bir bulguya rastlanmamıştır. Buna rağmen sporcumuzun yorgunluk şikayeti devam ettiği için Fenerbahçe maçı kamp kadrosundan çıkarılmış, tedbir olarak hastaneye yatırılmış ve izleme alınmıştır. Şu anda durumu gayet iyi olup hastanedeki odasında dinlenmektedir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.